Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/voceaclu/public_html/wp-content/themes/covernews-pro/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

🔆UN NOU ÎNCEPUT!

 

Tot ce astăzi pare absurditate şi de neimaginat, mâine devine posibil! Istoria noastră stăveche și zbuciumată ne oferă nenumărate exemple. IMPOSIBILUL DEVINE REALITATE!

Cât despre trădători, se pune întrebarea pertinentă: cum este posibil ca acești trădători să se mai privească în oglindă, cum pot ei să doarmă liniștiţi visând la ziua de mâine (care mâine?) și să se bucure de fiecare zi nouă, care le este dată (de nu știu cine)?

Cum pot să trăiască în liniște și pace acești criminali și trădători de Neam și Ţară, cum pot acești “bipezi” să se mai bucure de averea acumulată pe care și-au dobândit-o prin minciună, hoţie, jaf, crimă, trădare…?

Cum pot aceşti ticăloşi să se mai uite in ochii trişti şi înlăcrimaţi ai copiilor noştri, pe care i-au îmbolnăvit şi cărora le-au furat viitorul?

Cum pot să se mai bucure ei de soarele nostru ancestral, de aerul curat, de cerul senin, cum pot să se mai bucure de viaţă? Pentru mine rămâne un mister…

EXISTĂ O LEGE NESCRISĂ care ne obligă să ne apărăm ţara şi viţa nobilă, demnitatea şi onoarea. Unirea face puterea!
Am uitat să fim Români, am uitat să simţim românește. Am uitat ce este mândria și demnitatea, am uitat ce este datoria, am uitat ce este speranţa, am uitat că suntem un popor primordial, pelasgo-get, am uitat că suntem urmașii celui mai vechi, celui mai mai nobil, viteaz și respectat Neam de pe Pământ, am uitat că suntem Vatra Europei, şi nu numai a ei.

O lume întreagă ne copiază, fără să ştie, suntem admiraţi, invidiaţi, râvniţi, urâţi.

NOI SUNTEM ALTFEL şi nu am luat niociodată nimic ce nu a fost al nostru, de la nimeni, am vrut doar să fim lăsaţi in pace! Atât!

Afirmaţiile și dovezile despre NOI, despre vechimea neamului și continuitatea noastră pe aceste meleaguri, despre limba noastră sfântă, nu au fost făcute de noi, ci de alţii. Ele sunt o dovadă a existentei noastre multimilenare si neîntrerupte pe aceleași meleaguri ale străbunilor noştri.

Şi mai dovedește că SUNTEM DE NEÎNLĂTURAT, noi suntem NEMURITORI! Noi am fost de la începuturi aici, trăim şi astăzi pe aceleaşi meleaguri ale străbunilor noştri şi aşa va fi şi mai departe, vom trăi şi în viitor AICI unde ne este locul, pe acest Pământ Sfânt, cu sau fără voia altora!

Auziţi acest TIC-TAC, TIC-TAC, TIC-TAC? Eu îl aud foarte clar! Şi nu este şarpele casei! Până şi pietrele au început și ele deja să vorbească. A SOSIT TIMPUL! Ajunge!

Să ne trezim ca după un coșmar lung, să renaștem ca pasărea Phoenix din propra-i cenușă, pe acest greu încercat Pământ străbun, un coșmar care se apropie de sfârșit.
Să le cerem Străbunilor noștri și Gliei strămoșești IERTARE că i-am trădat!

Să ne curăţăm rănile, să ne îndreptăm spinarea încovoiată de atâtea poveri, să ne ridicăm capul, cu căciula pe frunte, să nu ne mai închinăm în faţa nimănui! Să ne îndreptăm privirea senină și mândră și să vedem acest NOU RĂSĂRIT! Lumina va învinge întunericul!

Să fim din nou vrednici de a ne numi ROMÂNI!
FIŢI MÂNDRI, IUBIŢI ȘI RESPECTAŢI-VĂ ŢARA, NEAMUL, PAMÂNTUL STRĂMOȘESC!
Fiţi din nou mândri că sunteţi ROMÂNI! Și treziţi-vă, căci am dormit destul!

Asistăm momentan la o trezire a constiinţei naţionale, să fie-ntr-un ceas bun!
Așa cum spun strămoșii noștri: NIASCHARIAN! – Să renaștem!

Autor: Carmen Pankau

#TĂCEREA UCIDE !

CINE SCRIE ISTORIA PE ACEST GREU ÎNCERCAT PĂMÂNT STRĂBUN? Mă întreb câţi dintre români îşi...

Închide