Vuscan va trebui sa dea examen pe post. Va trece oare ?

vuscan

La mitingul de la Cluj, oamenii din strada au reclamat opulenta masinilor parcate in fata Prefecturii. A doua zi,

SUV-uri au disparut. au disparut, ca prin farmec.

In semn de protest, oamenii s-au intors cu spatele la Prefectura. Asta fara nici un comentariu, spune ceva. Ideea era ca in politica, rosiile si rosii pateaza. Din 89, nu mai scapam de comunisti.

Vuscan se asteapta sa plece. Va trebui sa plece si Mihai Seplecan, sustinut de Antena 3 si o parte a presei clujene. Promitem intr-un numar viitor dezvaluiri complete, atat despre ei, cat mai ales ceva legat de presa rosie sau galben camuflata, un subiect fierbinte.

„Orice se poate întâmpla. Deocamdată ne facem datoria în funcţiile în care suntem, ca întotdeauna, cu transparenţă şi cu respectarea legii. Când va veni o decizie a prim-ministrului, ne vom supune”, a declarat Vuşcan pentru ziua de cluj.

Liberalii i-au cerut noului premier Dacian Cioloş, aproape ultimativ, să cureţe întreg aparatul guvernamental de PSD-işti.

In primul rand, liberalii trebuie sa vada care sunt persoanele din PNL care sustin UNPR. Cum e Seplecan Mihai, omul generalului Oprea. Dupa ce a fost sofer la Marius Nicoara. Apoi, in 6 noiembrie, exclus din PNL.

Apoi, cei care au fost in relatii bune cu oamenii lui Ponta. Sau care sunt cu Grupul de la Cluj.

PNL Cluj are si oameni care par doar liberali. Dar care in realitate joaca la 2-3 capete. Mari politicieni, mari romani. In contextul in care la ICCJ se judeca un caz de inalta tradare, ce-l vizeaza pe Victor Ponta si altii.

La ora la care scriu articolul de fata, e posibil ca Presedintele Klaus Iohannis sa cunoasca deja situatia. Prin articolul de fata, reiterez aspectul mentionat. Poate ca acele persoane, vor face un gest de onoare si nu vor mai candida la urmatoarele alegeri pentru PNL.

Prietenii stiu de ce…