Voturile pentru candidatii PNL in Floresti pot fi ingropate in gunoaie !

Pana la urma, nu poti sa mai intelegi nimic, din ascunzisurile politicii din malul somesan. Florestiul poate insemna ceva in aritmetica voturilor liber exprimate, la o populatie de 40.000 de suflete. Iar efectul poate fi cel de bumerang, pentru PNL, asta chiar datorita primarului liberal  Horia Sulea. Care putea sa mute inteligent in raport cu Quatro Eco Salub SRL, inca din vara.

De ce spun asta ? 

Sunt probleme extrem de sensibile, pentru un om. Faptul ca nu ii este asigurata baza piramidei S.M.A.R.T., in speta sa luam salubritatea, poate genera o reactie pe care nimeni nu o poate estima, deoarece se lezeaza demnitatea umana prin asta. 

Unui om care iese din casa, timp de 6 luni – 1 an si vede gunoaie, nu ii poti explica realizarile deosebite pe parte de gradinita, inca fara sa functioneze si o remiza SMURD, extrem de necesara. 

Tine de subconstient, de emotional. Votez NU sau votez DA, asta scrie in orice manual de psihologie comportamentala a maselor.Nu trebuia sa inveti politica pentru asta, de la Traian Basescu. Daca imi lasi gunoaiele in fata, te pedepsesc la vot, asta e mentalitatea tuturor celor neinregimentati politic.

  • Cine va avea de suferit ?

Normal, orice candidat clujean PNL pentru Parlamentul Romaniei, deoarece orice strategie electorala ai aplica, paleste in fata alegatorului florestean.  

 

  • Cine va castiga electoral ? 

Normal, PSD plus ALDE. Sau va genera un absenteism la vot de proportii.

 

Ca jurnalist, ma intreb si eu, de ce ai face asta. Ca sa demonstrezi ce ? Si cui ? Sau daca prin absurd, duci gunoiul in ultima saptamana, crezi ca generezi katarsis electoral ? Fals !