Vasile Dancu, il nauceste pe Dragnea

Referitor la chemarea in fata Parlamentului a domnului premier Dacian Ciolos, domnul Vasile Dancu, vicepremier

i-a dat mat lui Dragnea, in mod inteligent :

“Noi am considerat aceasta cerere, pe care liderul PSD a facut-o, ca o cerere la care premierul va raspunde cu buna credinta si chiar cu entuziasm, ca sa spun asa. Este o ocazie prin care putem sa aratam ceea ce am facut in acest an, sa aratam in mod realist, cu cifre, cu date, pentru ca altfel, in spatiul public, exista tot felul de mistificari, atacuri politice, pentru ca a inceput campania.

Cred ca aceasta cerere ne avantajeaza, din acest punct de vedere, si premierul va fi prezent cu un raport in fata Parlamentului. De cate ori te duci in Parlament, dupa parerea mea, este un exercitiu democratic. Si noi suntem obligati sa facem asta”, a spus vicepremierul Dincu, vineri, la Alba Iulia.

La randul sau, consilierul de stat al premierului pe probleme economice speciale, Ionel Danca, a aratat ca datele statistice “avantajeaza” Guvernul, deoarece cresterea economica realizata in trimestrul al doilea este de 6%, iar cea de la nivelul primului semestru al anului a atins un nivel de 5,2%, fiind cea mai mare din Uniunea Europeana.

“Cu siguranta datele ne avantajeaza pentru ca (…) avem in trimestrul al doilea o crestere economica de 6%, la nivelul primului semestru 5,2%, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana pe primul semestru si pe trimestrul al doilea.

Related posts