Va invit la proteste ! Sa-i dam in judecata ! Tara ea a noastra, nu a lor !

Voi scrie  comunitatii in care traiesc. In Floresti, PSD-ul nu a avut nici o sansa. Iata ca tot acesti comunisti care ne-au mancat tineretea, se pregatesc sa ne dea o noua lovitura : Autorizarea fermei de pui Bravinvest SRL in plina vara. 

Floresteni, nu ati pierdut nici o batalie cand ati avut curaj. In timp ce ferma este in insolventa, garla de datorii, inclusiv la Primarie si finante, Vialin Invest SRL, firma in care este asociat domnul Nicolae Cobarzan construieste de zor langa West City Hotel. 

Va invit,  sa va organizati pentru a actiona in judecata Statul Roman, prin toti cei care au pus pe primul plan banii si nu vietile si sanatatea noastra. Aceasta clasa politica este orbita de bani, incearca sa destructureze tot ce inseamna democratie. 

Ati avut de-a face cu constructori care v-au inselat sub nume pompoase, Agentia de Reconversie a Excedentului Locativ, Gorgan si multi altii, Fany, Quatro Eco Salub, ferma de pui. V-am aratat ca se poate, in echipa. Ca legea trebuie sa triumfe. 

Aveti ocazia sa faceti istorie. Totodata, in procese, daca veti considera ca vi s-a incalcat dreptul de proprietate, folosinta lui, linistita posesiune, puteti cere daune-interese, in functie de situatie. 

Practica europeana in materie, la CEDO, va ofera un quantum de aproximativ 40-50.000 de euro, pe persoana in asemenea situatii. Va sfatuiesc sa le luati banii, numai asa vor intelege ca efectul derogarii nu coincide cu legea. 

Aratati-le ce inseamna sa explodeze mamaliga romaneasca !