USL nu a murit. Traiesc inca multi dintre ei prin presa si administratie

acord-usl-cluj

Coalitia Antonescu – Ponta nu a murit. Afacerile corifeilor lor tin in viata imorala coalitie. Sub privirile binevoitoare a partilor corupte ale unor servicii, aflate de fapt in moarte clinica, dar vocale, ce-i drept.

Mitingurile #Colectiv si,  aparitia lui Dacian Ciolos deranjeaza mult gastile unor politicieni de la Cluj. Astfel ca multi incearca sa puna tunurile pe Klaus Iohannis. Prin presa cumparata cu banii spalati din afaceri cu Statul.

Ca presa comandata din interiorul unor servicii incearca sa devina credibila, prin atacuri de tip Kalashnikov indreptate  impotriva curateniei comandata de Presedinte, nu ma mira.

Presa clujeana a devenit uneori campul de bataie al serviciilor cu Politia, sau al Politiei cu Politia. Al  DNA cu 2 si 15. Al rafuieilor din PNL sau PSD, adica USL reloaded.

Mai nou, sunt acuzat ca am facut mitingul de la Cluj. De colegi din presa, sau de oameni pe care DNA ii are de mult in vizor. Ca pe vremea lui Ponta era mai bine. Ca se dadeau salarii de 2 ori.  Ca se putea fura legal, transpartinic.

Au loc reconfigurari. Pana acum am tacut, ce-i drept. Antena 3 e aici. Reconfigurarea este de fapt :Toti impotriva lui Klaus. Mari parti din PNL tradeaza. In speta din PNL Cluj. Mihai Seplecan este o dovada.

Au loc actiuni de neutralizare si decredibilizare a presei neaservite esalonului celor plecati din servicii si care au capusat Romania, iar acum vor sa ne convinga ca tot ei sunt solutia.

Acest articol este un avertisment. Data viitoare voi deveni explicit.