TUDOSE, acest “biotop” analfabet si “raz-gandac”

E o vorba: “Fiecare tara are politicienii pe care-i merita”. Foarte adevarat! O tara in care semidoctii, care considera educative site-urile conspirationiste si pozele cu citate de pe net, sunt majoritari, merita exact un premier care considera ca turismul este un biotop!!!

“Premierul” Tudose e o sursa inepuizabila de gogomanii si razgandeli. Ar fi de ras daca n-ar fi de plans. 

Premierul Mihai Tudose a declarat marți că autoritățile la nivel central, dar și local vor trebui prin măsurile și conduita adoptate să fie “suportul din biotopul turistic”

El “cearta” statul ca nu ofera mediului de afaceri din turism mediul necesar pentru a “inflori”. Care stat Tudose? Ala pe care actuala alianta de guvernare l-a condus si inca il conduce de 20 de ani din 27 cati au trecut de la Revolutie?

Vrei turism balnear Tudose? Pai nu a distrus alianta penalilor – aia pe care o reprezinti si careia ii dai tu raportul – tot ce inseamna statiuni balneare in Romania? Baile de la Herculane au rezistat si inflorit 2000 de ani, pana ati venit voi si le-ati distrus!

Cum comunist la comunist trage, Tudose “o trage” si el pe China. Viseaza la investitii si turisti din China, sau cel putin se lauda cu asta. Hmmm.. gogorita asta parca am mai auzit-o undeva, candva… Ah, da… la Ponta, pe vremea cand Darius Valcov, proprietar de pinacoteca sub pat si prin cimitire, pastorea finantele Romaniei. 

Mirat ca lumea il asculta fara sa-l ia cu pietre, dar nici nu pare convinsa de ce spune el cu atata patos, “premierul” conchide: “Vi se pare că e poveste? Nu e o poveste, și-o doresc și ei, ne-o dorim și noi și am convenit că o facem cât de curând posibil”

Evident ca in “tara lu’ Tudose” banii cresc in copaci, dar numai cand e PSD-ul la putere, altfel trebuie sa muncim ca sa-i producem si se stie ca alegatorii PSD urasc munca mai mult decat ii urasc pe liberali pe care-i urasc la fel cum ii urasc pe cei cu scoala si educatie solida. “Nu veți vedea bani tăiați de la investiții, va fi chiar o rectificare care va avea multe plusuri”, a afirmat Mihai Tudose. Întrebat dacă va fi realizat obiectivul creșterilor salariale promise, premierul a susținut că “Vor mai mulți (bani — n.r.). Miliardele de euro care s-au băgat și se bagă în economie vor produce. Încep să se miște rotițele economice. Am auzit și eu strigăte disperate din partea Opoziției […] Este o tâmpenie,  nu există așa ceva. Deci, vom sta în ținta de deficit de 3% fără nicio problemă și vom avea bani pentru toate investițiile majore promise” Cum v-am spus, in tara lui Tudose, banii cresc in copaci. Doamne, fa asa plua sa aiba Tudose o recolta bogata ca altfel ne baga pe toti in galeata prostiei sale… 

Tudose e un raz-gandac, adica un gandac ce se razgandeste si se contrazice pe sine, uneori chiar in interiorul aceleiasi fraze. “Nu există mai multe centre de comandă, este foarte simplu, a fost și decizia mea și am insistat, există mai multe centre de comandă când sunt mai mulți oameni care gândesc separat despre…” Ati priceput? Nu sunt mai multe centre de comanda pentru ca, desi sunt mai multe, el Tudose, nu e la comanda decat de forma (sic!)

Despre impozitul pe gospodarie raz-gandacul spune: “Nu este momentul, nu suntem pregătiți acum dar va trebui să lucrăm foarte bine la implementarea acestui tip de impozitare […] fiindcă este nevoie și de o componentă tehnică […], și din punct de vedere al infrastructurii umane, cu acei consultanți fiscali…” 

“Premierul” nu a precizat când ar putea fi introdus noul sistem de impozitare: “O fi un an, ar fi doi, ar fi trei, asta este o țintă spre care trebuie să ne îndreptăm dacă vrem să fim și noi o țară normală, civilizată”. Analfabetismul economic este de-a dreptul socant. In prostia lor, PSD-istilor nu le trece prin minte sau nu le pasa ca orice fraza, care vine de la guvern si induce instabilitate in piata, afecteaza grav mediul de afaceri si deciziile investitionale pe termen lung.

Măi, Tudose, măi biotop mic si raz-gandac,  de ce nu-ti ei tu seful si tot PSD-ul tau si pe celalalt razgandean, aliatul vostru Tradiceanu cu aldistii lui si plecati pe la casele voastre? Va faceti pe domeniul lui Dragnea o livada de copaci de bani si stati la umbra lor si asteptati sa cada poama. Cat asteptati va puteti gandi si razgandi intre voi cat doriti. De ce nu ne lasti voi tara asta in pace sa-si vada de treaba si sa dezvolte cum poate (că poate si are cu ce), fara invazia unor gandaci raz-gandaci va voi?

Related posts

Leave a Comment