“Toate partidele, aceeasi mizerie !”

“Vasile Blaga sustine ca politicienii care vor candida pe locuri eligibile la alegerile parlamentare trebuie sa sustina si campania electorala, pentru ca “nu vine un avion de pe Luna sa aduca bani la PNL”.

Da, pai daca ai bani ajungi parlamentar deci. Daca nu, nu ajungi.

Ce legatura mai mare reprezentarea poporului cu alegerile ? Bai, io-s idiot, dar daca ma uit in jur, prind curaj, vorba lui Creanga. Care e diferenta intre PCR si actualele partide atunci ? Atunci era vorba de influenta, acum e vorba de bani. Pai sa ma contrazica cineva.

Deci, unul cinstit, care lucreaza normal, nu poate  sustine o campanie electorala ca independent, sau ca membru al unui partid mic. In schimb, unul care a rupt sau rupe  din banul public, adica si al meu, poate.

Mortii masii de democratie si politica, spune nea Vasile, caruia ii ramane sa se imbete sambata seara cu alcool etilic indoit cu apa. Are pensie de 380 de lei, dupa ce a servit patria la CAP.

La PSD, aceeasi marie cu alta palarie.Un  leader de partid afirma ca  nu poate sa-si faca “proiectele” daca nu fura. Pai, noi suntem normali la cap ?, afirmam intr-un articol precedent.

Ce se striga obsesiv la mitingurile de la Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara ?

Pai scrie in titlu.

 

 

 

Related posts