Toate drumurile duc la Coldea, nu la ROMA.

”Şi cu dosarul din Casa Mihăileanu, şi cu dosarul cu Firea, voaiu să mă ţină agăţat de la forul superior. Forul superior e SRI, Florian Coldea. Ar fi vrut să nu mă mai implic politic, dar nu au reuşit.” Traian Băsescu

”Am informații, din sistem, că Florian Coldea este cu un picior în afară. Va dispărea binomul. I-au luat, mai întâi, terminațiile. Asa se face. Urmează el!”, a spus Sorin Rosca Stanescu la România TV.

Dupa absolvirea Liceului Industrial nr. 11 din Arad, Florian Coldea a devenit student al Facultatii de Psihosociologie a actualei Academii Nationale de Informatii, facultate pe care ar fi trebuit sa o termine in anul 1995. Asa a si facut, numai ca ghinionul sau, poate, o mai slaba pregatire, l-au impins spre picarea examenului de licenta. Nimic grav, insa, mai ales cand unchiul tau, var cu mama, este generalul Gheorghe Dan, seful UM 0215. Un an de zile petrecut ca subofiter in structurile statului, o a doua incercare de obtinere a licentei, de data asta reusita, si avansarea legala la gradul de sublocotenent, in 1996. Din 1996, de la gradul de sublocotenent, pana in 2005, la gradul de maior, nu e decat un pas foarte mic, mai ales daca acesta se petrece sub privirile binevoitoare ale aceluiasi unchi, Gheorghe Dan. In 2011, cand generalul Dan a trecut in nefiinta, nepotul indelung obladuit era deja general de brigada, doctor in stiinte militare si unul dintre cei mai puternici oameni din Romania. La disparitia sa, fostul sef al doi si-un sfert a lasat un nepot pe deplin realizat, asadar, si un fiu in plina ascensiune.

Dupa  dezvaluirile făcute de Comisarul de Prahova si Flux 24 despre generalul SRI Florian Coldea si afacerea Hexi Pharma, apar informații interesante despre legăturile lui Coldea, directorul operativ al SRI, cu afacerea Microsoft, în special cu oamenii cheie din dosarul acoperit de DNA.

Sebastienii Ghita si Vladescu au rams din cei mai „acoperiti” (Microsoft – Vintu) foarte descoperiti, odata cu disparitia fara urme a lui Claudiu Dumitrescu de la DNA, rearestarea lui Vintu de catre DNA si povestile cu Delta (cuibusor de nebunii si multa mita la Alessandro Buttice – OLAF),  plecarea lui Coldea de la SRI, dezmembrarea „cimpului tactic”, si multe altele ce se vor intimpla in viitorul cel mai apropiat.

VA DISPĂREA BINOMUL – care nici nu a existat vreodată !

Asa cum Maior nu conducea SRI, nici Kovesi nu conducea Parchetul General si nici DNA, avind in vedere ca ambii aveau un sef atotputernic in persoana lui Florian Coldea.

Florian Coldea, a preluat si imbunatatit modelul ECOSISTEMUL MICROSOFT – VINTU”, pentru a folosi mijloace de Politie Politica, in vederea preluarii de active de la cei care nu au acceptat sa cumpere protectie de la el astfel substituit SRI, vezi cazul exemplificativ Sebastian Ghita – Sebastian Vladescu.

In primul rand, Serviciului Roman de Informatii a comis un gest fara precedent. S-a delimitat de o alta investigatie realizata de DNA  in asa-numita “afacere Blair”, cu Victor Ponta si Sebastian Ghita in rolul de suspecti. Dupa valul de critici formulate in presa impotriva unor formulari neinspirate din comunicatul DNA si pe fondul acuzatiilor ca dosarul Ponta se anunta cam subtirel, SRI si-a facut cunoscut in mod neuzual punctul de vedere pe blogul lui Catalin Tolontan.

Stiti cine a fost avocatul-aparator al denuntatorilor Claudiu Florica si Dinu Pescariu?

Pai nimeni altul decat Rares Dan-VARUL GENERALULUI FLORIAN COLDEA.

Da, Rares Dan este fiul generalului Gheorghe Dan-unchiul lui FLORIAN COLDEA.

Unchiul lui Coldea, generalul Gheorghe Dan, a fost director al SC NIRO ’95 IMPEX SA, firma detinuta de Dumitru “Niro” Nicolae, unul dintre personajele cheie ale afacerii Microsoft.

Mai mult, singurul condamnat doar cu suspendare in prima instanta in cazul Microsoft a fost Dumitru “Niro” Nicolae, cel la a carui firma (SC NIRO ’95 IMPEX SA), generalul Gheorghe Dan a fost director general intre 2005 si 2011.

Related posts