Toalete ocupate in Guvernul Romaniei, dupa anuntul vizitei ambasadorului american Hans Klemm

Se pare ca o viroza cu elemente digestive circula prin Bucuresti, deoarece anumite surse dau ca ocupate anumite toalete inclusiv  din interiorul Guvernului Romaniei. Manifestarile pot avea o etiologie vegetativa sau virala, evident, un diagnostic diferential neexistand pana in acest moment.

Coincidenta, tot astazi, Hans Klemm, ambasadorul USA la Bucuresti,  ii  face o vizita premierului nou instalat. Evident, vizita nu are legatura cu demiterea procurorului general al Romaniei, Lazar Augustin si nici a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Nu se cunosc motivele exacte ale vizitei. Dar le vom afla.

Incercand sa luam  legatura cu mai multe persoane, din Guvern, pentru diferite relatii,  raspunsul a fost ca sunt „iesite”. Nu am insistat sa aflam unde sunt „iesite”, dar motivele pot fi fiziologice. 

Sau de servici, evident. Noi am opinat pentru a doua varianta, tinand cont de seriozitatea in abordarea programului de guvernare, a termenelor se realizare a agendei PSD si a  domnului Dragnea.

Nimeni  isi poate permite sa paraseasca sediul Guvernului, fara o motivatie clara,  dupa ce Grindeanu si guvernul sau au dovedit ca nu se ridica la asteptarile domnului Dragnea. „Iesirile”, au fost cele care au determinat se pare, motiunea de cenzura. Ne-am gandit ca „iesirile” se petrec in sediul Guvernului, ca deductie logica, de altfel. Logica de ardelean. 

Suntem convinsi ca actualii guvernanti nu vor precupeti nici un efort, pentru ridicarea Romaniei pe cele mai inalte culmi de progres si civilizatie. 

Ca nota generala de precautie, tinand cont de vremurile actuale, vara nefiind ca iarna,  noi recomandam furazolidonul. 

Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului

Evident, acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.