Tarul Putin, ruskaia vodka si curva comunista

Atunci cand  esti manga 24 de ore din 24 si suporti sa te stergi la cur cu pietris, poti sa ceri azil politic la Moskva, intr-un moment de decompensare. Acolo unde domneste duhneala de alcool dublu rafinat amestecat cu apa si ragaiturile porcului ingrasat doctrinar la Kremlin. Pe langa curtea lui Putin.

Tarul sau tapul Putin e obisnuit probabil cu curvele ieftine, cele care cer 100 de euro/noapte. Pentru 100 de euro, la  Bucuresti, o poti avea pe Nasa Rodina, importata din motive umanitare din Transnistria.

Iar pe Otto Strasse, in Nuernberg, poti avea o balsoi rusoaica, fugita din cauza nivelului de trai intr-un puf turcesc, unde camera o imparte cu pestele care retine procentul pentru cand se intoarce la Moskva.

Tarul cand vorbeste de Romania, improasca cu propaganda ieftina si rosie, efect al amestecului rujului strident al curvei sovietice cu saliva proprie si marlania siberiana, cu miros fetid de vodka contrafacuta pentru export.

Cat despre Romania, nu te incorda prea tare, tapule. Nu pupi nimic, cel mult ne vom lua revansa pentru hotiile tale de superputere.

Ia mai bine o sticla de Ruskaia sau Stalichnaya si bea de unul singur, iar in lipsa unei femei, pune-ti un film cu Stalin. Iti poate genera un orgasm stelar. Si faci economie de suta de euro donata, pentru Cumintenia Pamantului, tovarase.

 

 One Thought to “Tarul Putin, ruskaia vodka si curva comunista”

  1. Sorin

    Cel mai bine bei o sticla de vodka buna asta daca o iei si de unde trebuie :)))

Comments are closed.