Șulea și Boc s-au înțeles cu Putin pentru folosirea tehnologiei capabile să controleze condițiile atmosferice

 

Conform Business Week, încă din 1977 Pentagonul a investit milioane de dolari in tehnologia care sa permita modificarea climei. Națiunile Unite și-au exprimat neliniștea și au adoptat o rezoluție privind interzicerea tehnologiei aferente modificărilor climaterice. Un an mai târziu Pentagonul punea capăt cercetărilor, însă Kremlinul nu. Conform surselor, după întrevederea secretă de săptămâna trecută la care a luat parte președintele Putîn și cei doi primari, Boc și Șulea, Kremlinul a acceptat să furnizeze tehnologia celor doi primari. Acesta este motivul pentru care in Cluj-Napoca  și Florești e soare, astfel încât se pot efectua lucrări privind curățenia tramei stradale. Vremea bună  foarte probabil va continua până la următoarea emisiune radiofonică a celor doi primari când se așteaptă o interpelare telefonică din partea țarului rus, care și -a asumat personal interpelarea cu titulatura de Excelența Sa sau apelativul Boss, lăsând această alegere la latitudinea celor doi.

Notă : Acest scenariu este la fel de veridic precum iepurașul care face ouă de Paști și precum unii cetățeni foarte bine intenționați se pregătesc asiduu pentru concursul de scenariști de la Bollywood. Conform  surselor noastre, actorul indian Raj Kapoor a acceptat ca scenariul filmului biografic despre viața lui să fie scris de un necunoscut leader spiritual din Florești, urmând ca printre figuranți să presteze pe onorarii fabuloase, cei trei leaderi care au participat la întâlnirea secretă de săptămâna trecută.

A consemnat corespondentul de la Socola, Iasi. Scuze am vrut să zic Sorbona. Contactat telefonic, Sigmund Freud a precizat că scenarita cauzează impotență psihogenă pe termen mediu !

N.r. :  Redacția nu își asumă nici unul din efectele secundare cauzate de citirea acestui articol !Leave a Comment