STOP JAFULUI CU TAXELE AUTO DE INMATRICULARE, DACIAN CIOLOS !

stop-taxaAm fost in strada si voi mai merge. Nici guvernul Ciolos nu prezinta scutire medicala de mitinguri. Deci, ca atare, nu sunt genul sa ma opresc. Nu ma mai sperie absolut nimic. Am dragoste si respect pentru Dumnezeu, neamul romanesc si patria mea. Nu ma intereseaza tehnocratii politizati, politicienii care uita de popor,sau alte vrajeli politice somesene sau dambovitene.

S-o scurtez. Ceea ce s-a intamplat cu taxa de prima imatriculare, taxa de poluare si actualul timbru de mediu este opera lui Tariceanu, Boc si Ponta. Trei nulitati politice, inca la putere, doi dintre ei.

Ati fost nevoiti si sunteti si astazi obligati de lege, de sutele de procese castigate de NOI, nu de VOI, sa restituiti taxa cu dobanzile aferente. De unde platiti dobanzile, domnilor ? Din ce bani ? Ai cui ?

Timpul pierdut, frustrarea ca nu pot inmatricula un Ford Mustang cu motor de 5000, sa ma dau cu el o data pe luna, mi-o poate plati cineva ?

Acum va spun ca da, poate corpul imi este bolnav. Nu si sufletul. Nici mintea.Voi incepe mitingurile de protest. Curtea Europeana de Justitie confirma netemeinicia legii.

Domnule Ciolos, ati fost crescut ca un european de elita, lucrand alaturi de Juncker. Nu va doare cum va este macelarit fiscal romanul ?

Copiati modelul german pe inmatriculari. Nu e posibil sa ne umuiliti in halul asta. Este un avertisment, al doilea pe care il adresez guvernului Ciolos Dacian.