Stop blocajelor controlate in trafic ! Ridicati bariera de pe Ioan Rus !

 

Se circula infernal in Cluj, Baciu, Floresti. Ca si florestean, caut solutii. Exact cum s-a intamplat in vremea Fany sau „Stop miros Amareto „. Stau si ma uit ca boul la poarta noua, de ce anumite masini, 4 la numar, franeaza fara motiv, lasand spatii de 100-150 m fata de masina din fata. Masinile vor fi identificate maine, probabil. Ruleaza cu 30-35 km/h, chiar daca pot rula normal, la 50 km/h.

Constatari in Floresti:

  1. Sursele noastre ne informeaza ca pe Eroilor, in trafic de varf exista o conduita aparte a autoturismelor VW sharan rosu, Dacia Logan bleumarin, Dacia logan alba, Renault 21 Nevada, care ingreuneaza nejustificat traficul. Incepand de maine, cer politiei comunitare si serviciului circulatie, sa supravegheze neregulile de pe Eroilor.
  2. Lipsa completa a solidaritatii intre floresteni. Cer florestenilor care observa conduite de acest tip in trafic sa fotografieze de urgenta si sa anunte organele abilitate.

 

Argument in fapt :

O solutie de degrevare a traficului, tinand cont ca Cetatii este inchisa, este urmatoarea :

Politist comunitar in intersectia Eroilor-Cetatii, tot a doua masina deviata pe Cetatii – Florilor -Ioan Rus – Cetatii – Avram Iancu sau spre Tauti – Poligonului-Avram Iancu.

Ne lovim de o bariera, aflata in capatul unde exista intrarea pe strada unde exista intrarea la Levi Spa, drum privat. 

Aceasta solutie ar fi posibila in conditiile existentei unui spirit de solidaritate, deoarece ne gasim efectiv intr-o situatie dificila, toti.

Primarul comunei Floresti, intervievat asupra traficului, a transmis locuitorilor Florestiului, ca a incercat de ieri sa sugereze varianta sus-mentionata (n.r. care nu-mi apartine), dar nu poate dispune prin lege asupra unui drum privat, asupra ridicarii sau coborarii unei bariere. Totodata, solicita organelor de Politie si florestenilor, sa aiba in vedere situatiile in care se genereaza intentionat blocaje in trafic, sa apeleze numarul de telefon al Politiei. 

Un comentariu care exprima realitatea, a unui florestean de pe Florilor :

„domn primar……emoticon smile ce mai asteptati…..puneti-va domnule vesta reflectorizanta si dirijati circulatia…..pe urma…..puneti mana pe lopata si ajutati muncitorii de pe cetatii…….vedeti ca si strazile sunt pline de praf…….mai sus de ANL a aruncat unu niste saci cu BCA…ca doar si-a renovat casa……si asa mai departe:-)))))))))))))))ca noi restul…avem grija sa aruncam hartiile la cos….sa ne invatam copii sa treaca pe trecerea de pietoni…….noi nu lasam in urma noastra gunoie…..(ce daca ne golim scumierele din masina pe geam? )le duce vantu:-)…..si tot v-a aparea unul sa zica ceva de genul……DOMN PRIMAR!!!!!!MIE CINE-MI ZUGRAVESTE???????? CA M-A INUNDAT VECINU:-) sau mai rau…..apar femeile….DOMN PRIMAR…..PE MINE CINE MA REGULEAZA????????????? CA MII VREMEA :-0 „

 

Jos palaria !