Stati blanzi, nu va fi guvern pana in 2017

De minciunile mitomanului si ale lui Dragnea, mi-e plin podul. Au impresia ca toata lumea are IQ-ul lor, care, ce-i drept prinde la cei nedezlipiti de Ghita Tv, sau cum e de sarbatori, de latrina. Altfel, in rezonanta cu disparitia de tot rahatul a lui Sebastian, in filaj.

Marti si miercuri au ceva sedinte pe comisii, in Senat, nimic arzator, dupa care de joi fiecare senator/deputat casatorit va trebui sa treaca pe acasa, prin circumsriptia sa. Care au amante, in teritoriu, vor avea costuri sporite, euro e in crestere, ca si combustibilul.

Asa ca, din nou,  puterea din mana PSD s-a dovedit o semierectie intelectuala, iar nimic din ceea ce au promis in afara de moschee nu vom vedea in 2017, arata o astrograma a matusii Ciresica, care m-a pus sa aleg intre o dulceata de trandafiri si una de cirese amare, stiind dinainte raspunsul.

Romanii, plini de pacate pe retelele de socializare, si-au bagat si si-au scos „scarbavnicul madular”, dovedind si de aceasta data data, ca mintea romanului de pe urma apare dupa Ignat.

Blegomanii care au pus botul la penali, sunt primii care se declara revoltati. Acum ar pupa si moastele lui Lulu, Dumnezeu sa-l ierte, sa-i scape de Sevil. Ultima speranta e Vasile Dancu, dar omul nu ia ordine de la Dragnea, cum facem ?

Care nu ati folosit toate ouale la cozonacul de Craciun, va invit sa fiti barbati. Sa aratati ca in ceasul 12, puteti, da, chiar puteti. Organizati-va singuri, spuneti ce vreti. Si stati acolo, pana obtineti. Sau, luati un colebil si stati pe partea dreapta pana in 2017. E alegerea voastra.

Nu vreau sa fim doar trei in Piata Unirii, Matei Corvin, calul si cu mine.

Ho,Ho, Ho…One Thought to “Stati blanzi, nu va fi guvern pana in 2017”

 1. Gogu

  Dancu e speranta voastra ! La Cluj, adica !
  Asta daca puneti botul !
  La Bucuresti s-a terminat perioada de manifestare a ardelenilor !
  Ati distrus destul !
  Distrugeti-va casele voastre !

Comments are closed.