Starea sanatatii ma obliga sa ma retrag din presa

Avand in vedere rezultatele analizelor ce indica o scadere a tolerantei la stress si efort, angor de efort CCSII, aritmie ventriculara, Hipertensiune arteriala gr.2 ESC cu risc aditional inalt, enzime de necroza cardiaca fara dinamica de infarct miocardic,  am hotarat sa ma retrag din presa pe o durata nelimitata. 

Nu pot face presa din varful pixului,  am aratat in tot ce am facut  o implicare emotionala care se pare ca m-a costat, in ceea ce priveste starea sanatatii.

Multumesc echipei de la Institutul Inimii, care au depistat precoce aceasta afectiune, d-lui dr. Horia Rosianu, Institutul Inimii,  d-nei dr. Claudia Butanu – medic de familie, care a fost tot timpul langa mine, tatalui meu si prietenilor mei adevarati.

Multumesc colaboratorilor mei, sper ca sa fie pentru toata lumea clar ca prioritar pentru mine in urmatoarele luni este refacerea sanatatii pierdute.

Nu regret implicarea mea in nici una din investigatiile media efectuate.

Multumesc tuturor celor care au fost in strada langa mine. 

Este posibil, chiar probabil, ca un colectiv nou  sa scrie in continuare pe acest ziar. Asta este o problema la care ma voi gandi.

Ca un corolar, va mai spun ca decizia mea este ferma.

Ca numai in ipostaza in care voi avea sanatatea necesara, pe termen lung, voi mai reveni in presa.

Pana atunci, va urez tuturor sarbatori fericite si La multi ani !.