Sistem mafiot de tip “Caritas” de Cluj, cu inmatricularea masinilor

Platesti birul, inmatriculezi masina. Nu, o tii in fata casei. Legea te obliga.

A venit Taxiceanu, si a introdus taxa de prima inmatriculare, ilegala. A blocat piata auto din 2007, incalcand libera circulatie a marfurilor.  A trebuit restituita.Sanctiune : Este presedintele Senatului din Parlamentul Romaniei.

A venit Boc si a introdus taxa de poluare, ilegala. A trebuit restituita.A blocat piata auto, din 2009 pana in 2013, incalcand Tratatul 110 TFUE. Sanctiune : A fost prim ministru si apoi primarul municipiului Cluj-Napoca 2 mandate, inclusiv cel actual. 

A venit Ponta si a introdus timbrul de poluare, ilegal. Va trebui restituit si asta. Decizia din 9 iunie obliga Statul Roman sa procedeze ca atare. Sanctiune : A fost prim ministru si era cat pe ce sa fie Presedintele Camerei Deputatilor. 

Pana aici, caracteristici de tip infractional, in forme continuate, transpartinice. Ca si cu legea caselor nationalizate. Intai vandute, puse la punct, apoi retrocedate.

Pentru siguranta, iata ca CCR dezincrimineaza abuzul in serviciu. Pentru ca sa nu raspunda nimeni pentru nimic. Doar s-a facut totul cu respectarea legii, nu-i asa ?

La Cluj, a existat Caritasul. Bagai un leu si scoteai 100, bagai 100 si scoteai 1000.

Ia sa vedem cati din romani si-au recuperat banii furati de guvernele 2007-2016, pe subiectul taxei de prima inmatriculare, poluare, timbru de mediu si alte nascociri sinistre, prin care un grup baga mana in mod legal in buzunarul contribuabilului. 

Unde sunt restul de bani ? Vreau un raspuns !

Are cineva curajul sa publice o asemenea statistica ? Ce facem cu jurisprudentele care se bat cap in cap, Cluj versus Oradea, sau Cluj versus Timisoara ?

Judecatorii care au dat sentinte false si contradictorii, isi castiga de la Statul Roman banii mai departe. Cine plateste toata mizeria asta ?

Contribuabilul roman, pentru care epoca sclavagist-dictatoriale, nu se mai termina. Iar furtul nu mai este pedepsit, ci se efectueaza in temeiul legii. 

 

Si mai vreti sa venim sa va votam ? 

 

 

Related posts