Sfarsitul Rusiei este si sfarsitul PSD

060514_1059_sfarsitulru1

Vicepreședintele Consiliului pentru politică externă al SUA, Ilan Berman, a publicat o carte în care face prognoze sumbre despre viitorul apropiat al Rusiei.

Scăderea populației și gravele probleme sociale vor transforma marele imperiu rus de cândva într-o umbră. În 2040, China va fi stăpână în Siberia.

 

Pentru a compensa pierderile din Asia, Moscova va încerca să-și recâștige autoritatea în spațiul postsovietic, prin anexarea Belarusului și declanșarea unui conflict militar cu Ucraina. Acestea sunt doar câteva prognoze din cartea „Explozie internă. Ce înseamnă sfârșitul Rusiei pentru America”. Ilan Berman stabilește câteva probleme fundamentare ale Rusiei: criza demogratică și islamizarea bruscă a statului, ceea ce va duce la pierderi teritoriale și creșterea caracterului războinic al politicii externe. În interiorul societății vor avea loc transformări importante. Majoritatea slavă va scădea numeric și, prin urmare, se vor radicaliza tendințele naționaliste. Numărul populației va scădea cu un sfert, iar musulmanii vor ajunge să constituie 20% din cetățeni.

Granita cu imperiul rus e deja trasata: in Ucraina. Pe linia Donetzk-Luhansk. Acolo e noul Zid al Berlinului. Ati vazut ce macel e acolo? Ati vazut cum se foloseste aviatia, contra rebelilor pro-rusi?

Romania, imi pare rau pentru voi, a cazut de data asta de partea americana a Zidului.

De fapt, nu-mi pare rau deloc, comunisti nenorociti! Abia astept sa va iau gatul.

Iliescu si FSN au fost produsul KGB-ului.

Ca sa fie clar: in 1989, Ceausescu a fost doborat (si omorat) de KGB. De rusi. Si daca s-ar fi oprit aici, le-as fi multumit (impreuna cu tot poporul roman).

Dar nu! ei au vrut o Romanie, colonie ruseasca.

  • De aia au creat PSD-ul – cel mai corupt partid in istoria acestei tari.
  • De aia au inceput sa vanda posturi la stat, ca pe vremea fanariotilor.
  • De aia au distrus partidele istorice, le-au penetrat cu securisti, si au distrus orice om politic pe care nu-l controlau.
  • De aia au strans dosare si de aia infractiunile comise (si musamalizate) au ajuns CONDITIE de avansare, in viata politica romaneasca.

Practic, mafia lor s-a oglindit in mafia noastra. De aia ii urasc eu pe rusi.

Singura lor greseala (dar fatala) a fost intrarea Romaniei in NATO si in Uniunea Europeana. Au crezut atunci ca or sa primeasca bani cu caruta, dar tot ei or sa ramana la furat. Asa a crezut si Nastase, si Fenechiu, si Becali, si Iliescu: toti politrucii, din toate partidele.

Care-i adevarul? Pai intrebati-l pe Nastase! Intrebati-l acum, ce parere mai are despre intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, despre DNA, despre lupta anti-coruptie.

Anul trecut, cand un milion de bulgari erau in strada, cand protestele din Ucraina abia incepusera, cand si in Romania se misca lumea, Joe Biden a zis: la cata coruptie e in Est, e normal sa se revolte lumea si sa avem un pericol de explozie populara. In clipa aia, i-am multumit lui Dumnezeu: slava domnului ca au inteles si americanii, ceea ce noi repetam, pe Capitalism pe Paine, de peste 3 ani. Ca o tara condusa de mafie sfarseste inevitabil in razboi civil. Atunci m-am bucurat, pentru ca mi-am dat seama ca americanii n-or sa stea cu mainile in san, si ca ceva o sa se intample.

S-a nascut DNA !