Serata Mira, between heaven & hell

s

La Mira, unul din oaspetii nevazuti a fost Lupul Alb. Era fericit ca reusisem, ca ne putem bucura fara sa ne mai fie frica de gulagul sovietic.

Cei care urla la luna si sunt lupi, sunt fratii mei. Urla poate de necaz, poate de frica singuratatii. Poate e o chemare pentru femela care ar fi doritoare, acum si aici.
As fi capabil sa te chem urland la luna, fara sa fiu demonic. As fi capabil sa te posed pana cand din tine ar iesi numai lumina. Am vibra rezonand, inviind intreaga morga de cristale a celor care nu mai stiu sa iubeasca…
De multe ori, refuzi sa privesti Luna plina in fata. Adica reprimi brutal sensibilitatea ta interioara, romanticul, tot ceea ce aduce echilibru vietii. Barbatii fata in fata cu eternul complex feminin, reprima prin atac impotenta de a simti si a comunica. Cand gradul de elevare al barbatului creste, de multe ori femeia cedeaza, de la sine.
22 noiembrie, Teatrul de Speranta Melody

Ca intr-o simfonie Nightwish, etimologic si pastrand proportiile, pe aer de iarna, ne intalnim la Melody uluiti. Visele vietii trecute naruite amestecate cu speranta, un film ce se deruleaza cu o viteza halucinanta. Crampeie de vorbe, zumzet, tacere. Fuste mini vaporoase, langa tinute grobiene.
Frumoasa si Bestia ? Nu, numere si perechi. Sau mastile lor.

Manifestare in non manifestare. Decoruri din vieti anterioare, sexualitate debordanta manifesta in imbracaminte, stil, parfum.
Un dans celtic, in care basul aminteste prin frecventa, de lumea de aici. Femei frumoase, care sunt pe jumate cu lectia de viata invatata, se amesteca frivol cu barbati trecuti de prima tinerete, sadind o eleganta voluptoasa intre burtile diforme, care se revarsa dizgratios peste costumul Armani.
Alteori, el este sublim,trecand peste conditia sa pamanteana, dansand in ciuda vietii si a durerii. Dansand si iubind, asemeni lui Zorba, intre niste coloane vechi, peste care noutatea nu face decat sa impieteze.

Mira despre Iubirea prezenta :
„Fiţi cât se poate de conştienţi de faptul că momentul prezent este tot ce aveţi. Sunteţi aici pentru a permite scopului divin al universului să se dezvăluie. Aceasta este dimensiunea reală a importanţei voastre. Nu puteţi primi ceea ce nu oferiţi. Curgerea în exterior determină şi curgerea spre interior. Nu masurati dragostea prin incarcarea contului din banca. Atunci chiar ati venit degeaba”

Ritualul nuntii, repetat obsesiv, cu materializare. Oameni la 60, 70, 30 care au sufletul la fel. Numaratoarea anilor difera. Rafinament italian in organizare, cu arome de club englezesc de burlaci in calduri.
Peste toate, 80’s, normal, fara manele, deci fara indigestia simturilor. Si apoi, hip-hop adevarat, de la Tupac la Puff Daddy sau BUG Mafia.
Nu am baut Jack Daniels, desi era la discretie. Am facut fotografii, mi-am cautat cu disperare o sotie.
In masina, spre casa, Lorelay, mi-a spus sa incetez ca sunt cu mult prea pervers. I-am spus sa taca, desi stiam ca vreo doua zile se va simti ofensata.
In fond, oricum nu e reala. Ma ajuta sa scriu, cand sunt treaz. Vreau sa spun, ca e prietena mea imaginara. Era ofuscata de faptul ca am inselat-o in gand cu vreo 4-5 doamne de la serata.

I-am explicat ca noi ne vom casatori in cer.