Sedinta fara accesul presei legat de ferma de pui la Prefectura Cluj

La  ora 11 :30 se desfasoara fara accesul presei, o sedinta legata de ferma de pui din Floresti, la Prefectura. In acest moment se pune problema reautorizarii fermei de pui. O problema de natura penala, itele “afacerii” Bravinvest generand deja masuri DIICOT asupra patronilor Bravinvest, prin “desantul” de anul trecut

Vorbim de un atentat la siguranta sanatatii populatiei, dar in Romania orice este posibil. Inclusiv ca o ferma in aceasta situatie sa obtina autorizare. Salutam totodata  “transparenta decizionala”, faptul ca am fost invitati la problema gunoaielor la o conferinta de presa, iar astazi sedinta e cu usille inchise pentru presa.

Nu mai putin de 120 de societati comerciale, primarii, doresc sa recupereze bani de la aceasta societate, in “reorganizare judiciara”.

Solicitam de urgenta, domnului ministru Daniel Constantin, sa dispuna o actiune de control la nivelul APM Cluj, tinand cont ca nu se tine cont de pozitia oamenilor de la dezbaterea publica, ceea ce poate conduce la convulsii sociale greu de estimat.

Cerem ca seful corpului de control al ministrului mediului, domnul Viorel Tufeanu, sa vina personal la Floresti, ca sa nu mai existe posibilitatea dezinformarii sale prin presa sau rapoarte inexacte, ca sa fiu elegant.

Related posts