Se pregătesc de jaful secolului. Pentru banii mei, voi face plangere penală ! Semnează petiția !

Iniţial planul PSD-ALDE a fost să NAȚIONALIZEZE contribuţiile românilor la Pilonul 2 de pensii. Copleşiţi de proteste şi presiune şi-au dat seama că nu pot atenta într-un mod atât de flagrant la proprietatea privată a românilor. De aceea, planul următor a fost să DIMINUEZE contribuţiile la Pilonul 2. Unul dintre motive fiind acela de a colecta mai mulţi bani cu care să susţină cheltuielile actuale, iar al doilea, cu bătaie mai lungă, fiind de a scădea din atractivitatea Pilonului 2.

După scăderea contribuţiilor la 3,75%, deşi, CONFORM LEGII, acestea trebuiau crescute de la 1 ianuarie 2018 la 6%, coaliţia PSD-ALDE doreşte să te facă să OPTEZI în scris dacă mai doreşti să contribui la Pilonul 2. Contribuţia celor care nu vor opta va fi transferată automat, în TOTALITATE, la Pilonul 1, adică la plata pensiilor actuale.

Scopul lor este de a pune mâna, în totalitate, pe contribuţiile viitoare ale salariaţilor, dar şi pe banii acumulaţi în cele 7,1 milioane de conturi private ale românilor, în valoare totală de peste 9 miliarde de EURO. Cu aceşti bani vor să stăpânească foamea de bani a unui stat guvernat IRESPONSABIL.

Din anul 2031, echilibrul salariaţi/pensionari va tinde către 1/3. Bugetul Asigurărilor Sociale se va prăbuşi, iar pensiile nu vor mai putea fi plătite la acelaşi nivel ca astăzi. Pensionarii viitorului vor primi din partea statului PENSII DE SUBZISTENȚĂ.

Nu îi lăsa pe cei care conduc, efemer, România de astăzi, să te facă sărac şi dependent la bătrâneţe. SEMNEAZĂ PENTRU MENȚINEREA PILONULUI 2 ŞI CREŞTEREA CONTRIBUȚIEI LA 8%!

Ludovic Orban, Adrian Oros si altii,  prezintă pe facebook intr-un clip sugestiv jaful secolului. #PSD si #ALDE se pregătesc de “Jaful secolului”.
Vor să pună mâna pe 9,1 MILIARDE de euro, banii românilor din #Pilonul 2.
Cu aceşti bani speră să mai SCAPE UN AN peticind găurile pe care le-au făcut în bugetul ţării.
Banii aceia sunt #PROPRIETATEA privată a celor care au contribuit.
Nu îi lasă să te facă dependent de stat la bătrâneţe.
Ia atitudine! Semneaza #petitia

 

https://pnl.ro/petitie/semneaza-pentru-mentinerea-pilonului-2.html

 

Opreste jaful

#PSD si #ALDE se pregătesc de “Jaful secolului”.Vor să pună mâna pe 9,1 MILIARDE de euro, banii românilor din #Pilonul 2.Cu aceşti bani speră să mai SCAPE UN AN peticind găurile pe care le-au făcut în bugetul ţării.Banii aceia sunt #PROPRIETATEA privată a celor care au contribuit.Nu îi lasă să te facă dependent de stat la bătrâneţe. Ia atitudine! Semneaza #petiţia!https://pnl.ro/petitie/semneaza-pentru-mentinerea-pilonului-2.html

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe 21 Mai 2018