Scrisoare deschisa catre vecinii mei din Floresti

eu

Sunt obosit. Voi face acest miting, pentru noi. Pentru copiii care au dreptul sa traiasca altceva. Va fi de data aceasta un articol foarte scurt. Veniti cu noi !

Asta daca va pasa. Nu am personal nimic cu Ferma Amareto. Vreau sa atragem atentia. Nu il fac acest miting impotriva lui Cobarzan si pentru Sulea. Chiar sunt satul de speculatii idioate. Sunt satul de prostiile din presa si de pe retele de socializare. Am umblat 2 zile sa cumpar ultimul megafon de la Play, de pe 6 martie, din Cluj. Dupa autorizatii si afise. As vrea ca Ponta, in zilele ramase, sa vina in Floresti si sa rezolve prin negociere directa aceasta problema. Nu cred ca o va face.

Nu mai lasati pe nimeni sa va jigneasca. E timpul vostru, al tineretului. Eu am 49 de ani. Cineva trebuie sa preia stafeta. Capul sus, sunteti oameni liberi. Va umilesc toti destul prin politici salariale mizere, rata la banca. E timpul sa iesiti in fata sa aratati ca puteti. Eu nu vreau politic, nu vreau putere. Nu ma veti vedea  vreodata candidand la vreo primarie sau in alt loc, decat acela de jurnalist.

Avem toti o problema si trebuie sa o rezolvam.

Fara voi nu reprezint nimic. Eu am dat tonul, voi faceti muzica !