Romania, a 6-a nevasta a lui Tariceanu ?

Coalitia penala vrea sa-l marite pe Tariceanu. De data asta, chiar cu Romania. Chiar daca multi romani s-ar simti violati la faza asta. 

Cei care au votat cu Klaus Iohannis, de exemplu. Caruia i se pregateste o suspendare de 30 de zile, timp in care gasca infractionala vrea sa o schimbe pe Laura Codruta Kovesi si pe procurorul general, Lazar Augustin.

Scenariul este detaliat de jurnalistul Hot News Cristian Pantazi, care subliniaza ca o asemenea miscare brutala ar insemna o lovitura dura data luptei anticoruptie si o suspendare de facto a democratiei.

Coalitia PSD-ALDE ar motiva suspendarea lui Iohannis prin eventualul refuz al presedintelui de a-i demite pe Kovesi si Lazar in urma unui raport de evaluare facut de ministrul Justitiei dupa decizia Curtii Constitutionale privind OUG 13.

Odata suspendat Iohannis, Tariceanu este pregatit sa devina presedinte interimar, iar in aceasta calitate nu va avea decat trei interdictii: nu poate adresa mesaje de interes national Parlamentului, nu-l poate dizolva, nu poate initia referendum. Deci va putea sa ii demita pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar.

Related posts