Raul Petrisor va tine un curs de dezvaluire a unor taine spirituale prin tarot

Arborele vietii este o harta a sufletului, a Ierarhiei Divine si a creatiei, dar in acelasi timp, ne arata in mod clar si concis calea, drumul care trebuie urmat pentru a ne umple de esenta Divina si a face posibila unirea si experimentarea divinitatii din noi insine.

Asa cum cele cinci simturi ne ajuta sa exploram, sa analizam si sa interpretam universul exterior, imaginatia si intuitia ne sunt date pentru a plonja in abisul fiintei noastre, in taina universului interior.

Regina Artelor Regale, Kabbala, aseaza coroana luminii pe fruntea celui care, cu intelepciune, armonizeaza toate contrariile si recunoaste unitatea in diversitatea tuturor formelor.

        Raul Petrisor, bun prieten al lui Oreste, initiat si practicant al Kabbalei, ne invita deopotriva sa suprapunem universul exterior peste cel interior si, cu ajutorul celor zece sefire, sa intelegem cum gandeste si actioneaza Divinitatea in fiecare din noi.

Amestecand in proportii ideale predicatele hermetice, gnostice, alchimice si ale magiei inalte, autorul trage discret valul marilor mistere, lasand deschisa o cale ingusta pe care, daca ne luam crucea in spinare, putem urca Golgota noastra pana la intalnirea cu El, Fiul Omului si al lui Dumnezeu.

Tarotul, prin domnul Petrisor, poate raspunde unor cerinte extrem de variate, de la incepatori la initiati. Posibilitatea cunoasterii Sinelui Superior, starea autogena pornind de la scoala originala Schulz, vor fi elemente de premiera. Petrisor Raul (n.20 ianuarie 1976, România) este absolvent al facultăţii de Construcţii de Maşini din cadrul Universitaţii Tehnice Cluj Napoca.

Nascut si educat in Romania, Raul combina intr-un mod unic ingineria cu spiritualitatea. In timp ce isi obtinea diploma in Mecatronica si Roboti Industriali de la Facultatea Tehnica din Cluj-Napoca, incepe sa studieze stiintele spirituale prin intermediul Societatii Romane de Radiestezie. Implicandu-se in mod activ in activitatiile societatii devine lector si vicepresedinte al filialei din Cluj Napoca. De-atunci a ajuns sa fie autorizat in predarea a peste 15 sisteme de vindecare, incluzand Usui Reiki Shiki Ryoho, Karuna Reiki, Usui Tibetan Reiki, Multidimensional Shamballa Reiki, Sacred Path Reiki si Sistemul de Vindecare Atlantis.

Prin pelegrinarile in Statele Unite ale Americii, Europa şi Siberia, Raul a pus bazele Scolii Luminii Interioare (Scoala Misterelor din Romania) şi a Centrului International de Reiki, oferind cunoaştere şi invataturi spirituale autentice pentru şi in folosul evolutei Umanitatii. Unul dintre scopurile importante ale acestei şcoli este oferirea şi transmiterea tehnicilor pentru evolutia spirituala pentru ai ajuta pe cei interesati in auto-cunoaştere şi auto-intelegere. Oferind o cale spirituala prin auto-purificare si auto-transformare la toate nivelele constiente si subconstiente pentru activarea darurilor Divine si marirea potentelor in folosul Luminii, Divinitatii si ajutorul Umanitaii.

Fiind intr-o permananta cautare de metode si procedee de dezvoltare si auto-deparsire a limitariilor si potentelor, a inceput studiul in cadrul Celei de-a 7-a Scoala a Misterelor, devenind Maestru de Ritualuri si Ceremonii, Kabbalist, Shamanist si Alchimist. Trecand prin initieriile oferite devine Adept, Profesor si Ghid in Marea Fraternitatea a Luminii Albe dedicandu-si viata voii Divine si pentru manifestrea Luminii oferindu-si serviciile si ajutorul ca si Vindecator, Shamanist, Kaballist si Profesor in cadrul Ierarhiei Spirituale a Luminii.

Raul este un profesor talentat si ii face placere sa lucreze cu oamenii, ajutandu-i sa isi decopere si activeze calitatiile, darurile spirituale, sa manifeste si mareasca potentele spirituale, pentru a gasi pacea, intelepciunea si cunoastrea necesara pentru indepinirea contractele divine

 

APARTENENŢA LA ORGANISME ŞI ORGANIZAŢII

 

 

  • 2009… INSTITUTUL DE STUDII, CERCETARI, TRAINING HERMETIC SI DEZVOLTARE PERSONAL – Presedinte, Membru Fondator – Romania

 

  • 2005… SCOALA LUMINII INTERIOARE ( Scoala Misterelor )- Presedinte, Membru Fondator – Romania.

 

  • 2008… ASOCIAŢIA REIKI DIN ROMÂNIA – Membru.

 

  • 2005… SCHOOL OF INNER LIGHT – Presedinte, Membru Fondator – Seattle, WA, USA.

 

  • 2003… INTERNATIONAL REIKI CENTER – Presedinte, Membru Fondator- New York, NY, USA

 

  • 2001-2003 ROMANIAN YOUTH ORTHODOX ASSOCIATION – Vice-presedinte, Membru Fondator.

 

  • 1998-2000 FUNDATIA DE INFORENERGETIOCA SF.APOSTOL ANDREI – Lector (trainer)

 

  • 1997-2000 SOCIETATEA ROMANA DE RADIESTEZIE – vice-presedinte – filiala Cluj Napoca

 

 • 1996-2000 LIGA STUDENTIILOR CU PROFIL MECANIC din UTCN – Presedinte

 

PREGĂTIRE

 

 

 

 

  • – Maestru Profesor în Usui Shiki Reiki Ryoho

 

  • – Certified and Registred to International Reiki Center, Woodinville, Washington, USA.

 

  • – Maestru Profesor în Karuna Reiki

 

  • – Maestru Profesor în Tibetan Reiki

 

  • – Maestru Profesor în Karuna Reiki

 

  • – Maestru Profesor în Crystal Reiki

 

  • – Maestru Profesor în Ama Deus

 

  • – Maestru Profesor în Shamballa

 

 • – Maestru Profesor în Gendai Reiki Ho *

 

CURSURI PE CARE LE PREDAU

 

 

 • Adept si initiere in Marea Fraternitate a Luminii Albe

CURS TAROT – ARCANE MAJORE
CLUJ NAPOCA 15-16 OCTOMBRIE 2016
Agenda cursului este urmatoarea:
Sambata 15 OCTOMBRIE, intre orele 10 – 18 (pauza de masa de la la 14-15)
Duminica 16 OCTOMBRIE, intre orele 10 – 18 (pauza de masa de la la 14-15)
Ce invatam la acest curs?
– Ce este divinatia si reguli principale ale actului divinatoriu
– Cum functioneaza tehnicile divinatorii
– Etapele procesului divinatoriu si raspunsul actului divinator
– Diferenta dintre divinatie si citirea viitorului
– Tehnici divinatorii
– Tarot si Cabala
– Arcanele majore :
• Numele cartii
• Cuvinte cheie
• Descrierea cartilor
• Sensul esoteric
• Simbolistica
– Metode de etalare cu arcanele majore
Beneficii:
La curs se exerseaza intens, foarte multi dintre cursanti, obtinand rezultate remarcabile chiar in timpul cursului.
Diploma este acordata de INSTITUTUL HERMETIC.

Trainer: Ing. Raul Petrisor, Presedintele Institutului Hermetic.

Costul cursului: 400 ron .

In acest pret primiti suportul de curs,deck de TAROT Rider-Waite si multa multa informatie pe care nu o primiti in alta parte.Apa si cafeaua sunt incluse.

Se vor elibera vouchere ce vor putea fi folosite in cazul in care doriti sa participati si la alte cursuri din programa Institutului Hermetic.

Pentru inscriere este necesar sa trimiteti un email cu numele dvs. complet,asa cum va aparea pe diploma,adresa de email si numarul de telefon.Locurile fiind limitate, este necesara plata unui avans de 100 ron, nereturnabil in caz ca va razganditi .
Pentru alte detalii si informatii :
sales@haranuva.ro Tel: 0744.704822

Related posts