Quatro Eco Salub curata Florestiul pentru primavara

Ma uitam cu interes la minijupele care au inceput sa apara prin Floresti. Iti vine sa le „culegi”, la sfarsit de iarna, una dupa alta. Noroc cu bruma de civilizatie ramasa. Stai sau mergi, te injura unul din spate, claxonand ca un florestean adevarat.

Stau si ma uit postit la cativa oameni care chiar curata pe Eroilor. Ma gandesc la Horia Sulea si izbucnesc in ras de unul singur. O minijupista ma intreaba ce motive am sa rad.

Trec mai departe si imi amintesc de amenda de 2000 de lei pentru deszapezire intarziata, administrata de Horia Sulea. Se pare ca a avut efect. Si nu poti spune ca amenzile sunt in exces.

Florestiul pare cu mult mai inteligent decat Clujul. La capitolul administratie, Emil Boc e umbra celui ce a fost candva. Horia Sulea e mult peste el.

Citeam ieri un articol slab de tot cu un baiat de la Ziar de Cluj. Nu-i retin numele, despre inghetul din Floresti intre anumite ore.

Da, e ora 14 :48. Pacat ca baiatul de la Ziar de Cluj nu se uita mai atent in jurul lui. Nu ar fi plecat ofuscat si nervos din Floresti. Minijupista mea nu e unica, desi, parol, e de luat acasa…