Quatro Eco Salub are datorii uriase la Salprest Rampa S.A.

Florestiul a devenit renumit pentru gunoaiele sale. Indiferent pe cine aduci director, omul nu e Spider Man, nici nu poate imprumuta firma, din diverse motive legale.

img_20161128_192125

Am facut investigatii si am punctele de vedere ale patronului Salprest si  primarului Florestiului, in scris :

Cu privire la declaratile facute de Primarul Comunei Floresti , Horia Sulea atat pe platformele media online cat si pe retelele de socializare, S.C Salprest Rampa S.A face urmatoarele precizari : – S.C Salprest Rampa S.A are relatie stict comerciala cu S.C Quatro Eco Salub S.R.L , iar societatea noastra nu face politica . – S.C Salprest Rampa S.A , are gradul de ocupare de 19% , faptul ca se presupune o supraincarcare sau ca nu mai putem primi deseuri menajere sunt pure speculatii . – Referitor la debite , societatea noastra are de incasat de la S.C Quatro Eco Salub S.R.L suma de 626.983,32 lei , nicidecum 77.000 lei , suma vehiculata de Primarul Comunei Floresti , Horia Sulea. Prin acest comunicat de presa dorim sa aducem o clarificare asupra situatiei in care se afla Comuna Floresti .” -patron Salprest

Declaratia este data in exclusivitate pentru Vocea Clujului !

Mentionam ca Horia Sulea a facut in cursul zilei de ieri pe facebook o declaratie :

Asociatiile de proprietari din Floresti au datorii la firma de 575.000 lei. NU VORBESC DE DVS PERSONAL, CI DE ASOCIATII! POATE SUNT RESTANTI MULTI, POATE FIRMELE DE ADMINISTRARE AU PREFERAT SA NU PLATEASCA!
Firma are datorii de 77.000 datorie la rampa. Alta rampa nu exista in judet. Din pacate. Asta pt ca proiectul SMID derulat de Consiliul Judetean este in intarziere maaaaaaaare! De ce? Asta e deja treaba procurorilor sa stabileasca cine, cum a incalcat legea in realizarea proiectului. Asa ca acum deseurile se duc la Oradea. Cu masini care nu sunt fiabile pentru asemenea drum. Noi am instituit starea de alerta, dar prefectul apoi nu ne-a aprobat starea de urgenta. Starea de alarma ne permitea sa actionam, noi ca primarie, sa luam toate mijloacele pt a rezolva situatia. Altfel, avem o firma de salubritate care actioneaza….cum poate! Saptamana aceasta, din nou, vom lua noi ca Primarie o serie de masuri. Si nu vorbesc de amenzi, acelea nu rezolva nimic !…”

snapcrab_noname_2016-11-28_19-10-26_no-00

Related posts