QES (Quatro Eco Salub) isi regleaza conturile cu lovituri cu bota in capul presei

In luna iulie 2016, m-am deplasat in mod repetat la Quatro Eco Salub pentru a le cere sa ridice gunoiul.  In august m-am trezit si cu o bata in cap, dovada de la urgenta si institutia de peste drum. Am luat-o barbateste, deoarece nu-s genul sa fac plangere penala, desi masina de gunoi de unde a fost luata bata era in exercitiul serviciului.Quatro Eco Salub vrea in Floresti. Dar dupa ce imi plateste daune-interese, deoarece sufar de o afectiune cronica. Toate la momentul potrivit. Daca este necesar, voi merge mai departe. Voi vedea.

Ziar de Cluj anunta ca :

„Șulea vrea să scoată prin votul consilierilor castanele de pe foc. Ce se întâmplă cu gunoiul din Florești și de ce e acuzat primarul de abuz în serviciu”

Dincolo de o lipsa a incadrarii juridice, lipsa probelor, totul pare un atac cu pietre total lipsit de eficienta. Dar iata ca intre timp, daca tot nu ridica gunoiul si nu mai loveste ziaristi, editorialistul de la floresti-gilau arata ca QES are activitate. Iata ce spune editorialistul :

JUDECĂTORIA Huedin, Încheierea Civilă 312/2017, FĂRĂ CALE DE ATAC

Admite cererea formulată de SCPEJ Boloș și încuviințează executarea silită prin toate modalitățile de executare, pornită la cererea creditoarei AX Perpetuum Impex SRL, împotriva debitorilor Quatro Eco Salub SRL și Livia Baica în baza titlului executoriu Bilet La ordin emis la 19.10.2016 scadent la 28.02.2017 avalizat de Baica Livia pentru recuperarea creanței în sumă de 51.200 lei reprezentând debit, la care se adaugă penalități și cheltuieli ocazionate cu executarea silită.

După cum știm, Quatro Eco Salub este o firmă de salubritate. Numai că AX Perpetuum se ocupă cu…. cităm de pe site-ul firmei: Perpetuum si-a dezvoltat timp de 20 ani expertiza in PARDOSELI (mocheta, parchet, covoare, linoleum si covor PVC, accesorii, podele de exterior, gazon sintetic, gresie & faianta) si TEXTILE (perdele, draperii, tapiterii, lenjerii de pat, prosoape si halate, fete de masa). Pe langa produsele pentru amenajarea modului de viata, fie el profesional (HORECA, birouri, etc.) sau rezidential (apartamente si case private), Perpetuum asigura SERVICII de consultanta, montaj, cusut, transport.

50.000 lei plus….11.000 euro ! Adică o mașină de gunoi. Dar….Ce are salubritatea cu HORECA ?! Nimic !

Primarul comunei Gilău, Dumitru Sfârlea, prin fiul său, tocmai ce și-a terminat o pensiune pe fonduri europene. Adică HORECA (hoteluri, restaurante, cazare).

Sau sa fie vorba de tomberoane second hand? Si atunci acestea unde sunt? Voi le-ati vazut prin Floresti?!

Quatro Eco Salub mai are la Tribunalul Huedin o tonă de procese de încuviințare sau stabilire executare silită la adresa sa, în valoare de peste, atenție, 200.000 lei de la creditori precum SALPREST RAMPA SA, SALOTI S.R.L., STRICT PREST S.R.L, etc. Executări în care Primăria Florești e terț poprit, adică toate sumele de bani pe care le-ar avea de plată primăria către Quatro sunt virate obligatoriu spre creditor.…..Si la Tribunalul Cluj marti s-a mai dat o sentinta, I care QES e obligata la plata unor datorii de 300.000 lei. Așadar, Quatro Eco Salub e țurțure de datorii. Până când i se va cere insolvența e doar o chestiune de timp.

 

Pai daca tot nu mi-a ridicat 6 luni gunoiul, „sa manance si gura mea…”, cum spunea un angajat Quatro Eco Salub care considera ca trebuie sa-i dau si o atentie pentru ce face !