Programul “Haloperidol pentru Liviu”

Surse medicale apropiate redactiei, care au urmarit comportamentul Presedintelui Camerei Deputatilor din perspectiva NLP,  afirma ca Liviu se simte amenintat.  De Soros, De Rise Project, de Antena 3 mai nou, de Klaus Iohannis. Sa avem compasiune pentru Liviu, oferind in contrapartida, la sugestia unui bun medic german,  programul in 3 pasi “Haloperidol pentru Liviu”, datorita senzatiei de pericol iminent, de razboi,  pe care “mosierul” din Teleorman cu posibile progenituri comerciale braziliene, o resimte.

Nu mai vorbim de scarbele din strada, care nu il lasa in pace sa traiasca. Se aud tot felul de voci, care vorbesc de Tel Drum, Brazilia, spalare de bani si altele. Niste mizerabili. Sa revenim :

Indicatii pentru picaturile de haloperidol pe scurt : agitatie , agresivitate, vagabondaj, balbaiala,tulburari de comportament si de caracter. 

Mai nou, se aud zvonuri despre miscari de strada care vor sa il destabilizeze pe Liviu, adica Statul. 

“Boala” o vede chiar invers, cand se uita in oglinda masinii, urmarit de trei litere: AND. 

Da, mai, peste tot omul vede DNA inversat, ceea ce nu consideram ca ar fi anormal. Ne miram doar ca nu l-au luat inca.( in observatie si tratament). Dar, asta e. Mentionam ca suntem in 10 iulie 2017, nu este razboi, Liviu este presedintele Camerei Deputatilor. Eu cred ca psihiatrul e un bou, ca Liviu e perfect sanatos. Liviu ar trebui in fiecare vineri sa mearga la spovedanii si dezlegari. Bineinteles, spovedaniile la Codruta, ca se pare ca ii spovedeste incet, incet,  pe toti. Iar dezlegarile, la o biserica.

In cazul in care nu merge niste asa, si chiar nu ii trece omului frica, poate ar fi bine sa ii faca cineva puternic un descantec de  popa. Surse apropiate redactiei ni l-au indicat pe parintele Pomohaci, momentan cu mai mult timp liber. Nu trebuie sa ne luam dupa ce spune lumea despre Liviu, sau despre popa. 

Preotul pune mult har in tot ce face. 

Related posts

Leave a Comment