Primarul Aron Lungu, PSD, din Panticeu face barter, deszapezire contra voturi

La noi orice, dar orice e posibil. Stai ca Bula in fata cinematografului unde ruleaza un film rusesc si razi si plangi in acelasi timp. Plangi c-ai dat banii pe bilet si nu-l poti vinde si razi de cei care stau la coada la bilete.

Primarul probabil ca a fost neplacut surprins de venirea iernii si probabil nervos si-a amintit de campania electorala. Suciu Daniela, consiliera in Panticeu,  i-a trimis o scrisoare domnului deputat Adrian  Nechita Oros, pe care l-am rugat sa ne-o da in vederea publicarii.

Desi consiliera Daniela Suciu stie ca s-au alocat 66.000 lei pentru deszapezire, asta se pare ca nu a ajuns pentru iarna grea din satele comunei Panticeu, lovite parca de un val de frig venit direct din Siberia.

snapcrab_noname_2016-11-17_18-0-44_no-00

snapcrab_noname_2016-11-17_18-1-5_no-00

Discriminare, afirma pe buna dreptate consiliera. Deci daca stai pe strada generic PSD-ista, tractorul curata zapada. Daca nu, atunci, bucura-te de zapada, iarna si ai grija la fracturi. Costa al dracului si medicul, anestezistul, daca vrei in privat si nu te duci la infectii nosocomiale. Calculul iese la fel, conteaza ca dupa, te tratezi inca vreo doua-trei luni sau pe viata, daca nu ai noroc. Si totul de la niste voturi nenorocite.

In localitatea Catalina, ca si in localitatea Darja, comuna Panticeu, daca esti PSD-ist esti fericit. Deszapezirea functioneaza la cote maxime.

Nu stiu ce le va spune domnul Oros Adrian, dar noi ii transmitem primarului ca suntem cu ochii pe el. Si la prima ninsoare, vom veni si cu fotografiile/filmele  de rigoare. Daca bineinteles, dupa citirea articolului, nu isi revine din campania electorala din vara si devine primarul tuturor cetatenilor din Panticeu.

Chiar daca nu am fost pana acum in Panticeu, promit sa-l colind anul asta pe domnul primar Aron Lungu, deoarece in general eu am o stima aparte pentru cei alesi, dupa ce ajung pe scaunul de primar.

Pana la Craciun, vine si Mos Niculae asa ca il rugam pe primar sa-si faca luna incaltamintea, sa-i putem darui o scrisoare de multumire pentru schimbarea care a facut-o in cateva saptamani pentru cei care nu l-au ales.

In caz contrar, cu regret, dar…vom continua.