Ponta, ai facut spionaj pentru Moscova ?

Victor Ponta a fost spion! Cam aşa s-ar traduce calitatea acestuia de ofiţer acoperit al SIE, în perioada 1997-2001, după cum a spus în sfârşit Băsescu. La o adică, s-ar putea mândri cu asta, dacă nu ar fi încălcat puţin Constituţia, pentru că era în acelaşi timp şi procuror. „Funcţia de procuror este incompatibilă cu orice altă funcţie publică sau privată, cu excepţia funcţiilor didactice din învăţământul superior”, zicea şi atunci, zice şi acum Constituţia României.

Întrebarea este pe cine a spionat Ponta? Doar frunzărindu-i CV-ul, aflăm că în perioada menţionată Ponta a fost în SUA, Italia, Grecia şi Marea Britanie. Într-un CV mai vechi apăreau Cehia şi Franţa. Îşi vor pune cancelariile străine întrebarea: am fost spionaţi de Ponta? Toate, absolut toate guvernele sunt extrem de sensibile când este vorba de spioni şi tocmai de aceea este greu de înţeles de ce Traian Băsescu a provocat un subiect pe care SIE şi în general serviciile de informaţii îl vor gestiona cu greu.

Istoria se repetă şi Băsescu este suspendat încă o dată în vara lui 2012 şi încă o dată Kondyakov vine la Bucureşti să se întâlnească cu premierul României, singura deosebire faţă de suspendarea din 2007 fiind aceea că premier nu mai era Tăriceanu ci Ponta. Întâlnirea dintre Kondyakov şi Ponta nu a mai avut loc la guvern, în ochii lumii, ci într-un loc mult mai bine conspirat, Ambasada Federaţiei Ruse, cu ocazia recepţiei din 14 iunie 2012. Click aici

Viza de intrare a lui Kondyakov în România, în 2012, când se presupune că s-a întâlnit cu Ponta, a fost eliberată la solicitarea firmei Unio, din Satu Mare. Conform dezvăluirilor lui Robert Turcescu, Viorel Zoicaş, patronul Unio, este omul lui Virgil Măgureanu, fostul director al SRI.

Seful contraspionajului din Suedia, Wilhelm Unge, a spus clar : actiunile Rusiei de spionaj si propaganda au crescut de peste 20 de ori. Recrutorii rusi pur si simplu arunca cu bani, ca disperatii: cumpara politicieni, ziaristi, blogeri, spioni…chiar si simpli studenti, care sa scrie mesaje pro-Rusia pe internet (pe astia ii cumpara la kilogram!)

“Nu faci asemena lucruri daca nu planuiesti un atac in curand (You don’t carry out these kinds of things unless you can actually conceive carrying out an attack in the future)” Wilhelm Unge

Capii retelei din Romania :

  • Politisti: generalul Pavel Abraham, fost militian, promovat de Ion Iliescu si de Emil Constantinescu, si ulterior ajuns sef al Politiei Romane. Cercetat penal pentru coruptie, in dosarul interlopului Fane Capatana. Invitat frecvent la Antena 3.
  • Sindicalisti: colonelul Mircea Dogaru, seful sindicatului cadrelor militare. N-a facut niciodata scoala militara, ci Facultatea de Istorie. Fost profesor de liceu, ajuns in armata prin pile la Ilie Ceausescu (prieten cu socrul sau). Dupa Revolutie, trimis magic la…Directia de Siguranta Militara! Pensie de 7000 de euro pe luna. Alt abonat la Antena 3.
  • Fosti demnitari comunisti: Petre Racanel, care se lauda ca a fost ministru sub Ceausescu (nevasta-sa, coafeza Elenei Ceausescu).
  • Ziaristi: Costi Rogozanu, mare sustinator al Rusiei si comunismului pe Voxpublica (platforma online a Realitatii TV).
  • Asa-zisi ecologisti de stanga: Claudiu Craciun, mare “luptator” cu portavocea in 2012, cel care a incercat si deturnarea manifestantiilor Rosia Montana din 2013, ca sa le tina departe de Guvern, sub pretextul “apolitismului” (vezi Miscarea Rosia Montana distrusa de USL prin Claudiu Craciun). Puternic sustinut de Antena 3. 
  • Politicieni: VICTOR PONTA, fost presedintele PSD. Pai, pe cine au adus la putere “revolutionarii” din 2012? Pentru cine a fost tot scandalul? Cine a fost beneficiarul, cine conduce Romania in clipa asta? ca doar nu eu!

Si lista continua, ca sunt sute. E treaba anchetatorilor sa-i gaseasca pe toti. Dar doua nume sunt deasupra tuturor, pentru ca doi oameni au avut legatura cu toti acestia si sunt in centrul retelei KGB din Romania:

  • ION ILIESCU, fost presedinte al Romaniei (lider comunist alungat de Ceausescu, tocmai pentru ca era agent rus). Adica PCR-ul!
  • DAN VOICULESCU, hotul averii lui Ceausescu (seful grupului TV Antena). Adica Securitatea!

 

Related posts