Peste 52.000 de euro este datoria Quatro Eco Salub la Salprest

Dezinformare crasa efectuata de conducerea Quatro Eco Salub la adresa florestenilor si a Primariei Floresti. Gunoiul nu poate fi depozitat in rampa Salprest din cauza datoriilor, nu alte povesti cu spume !

APM nu a inchis rampa temporara, rampa temporara Salprest are grad de ocupare de aproximativ 15 %, nici alte povesti pentru copii care circula prin Floresti.

In data de 15.07.2016, Salprest notifica de intarzierea unei plati de 244.000 lei, catre operatorul Quatro Eco Salub. Quatro Eco Salub , continua sa duca gunoaie in continuare, fara sa faca vreo plata pana la 21.07.2016.

Quatro Eco Salub notifica Primaria Floresti doar in data de 22.07.2016. Conducerea Quatro Eco Salub, este in opinia noastra in situatia unui management defectuos, tinand cont de datele furnizate de Primarul Comunei Floresti, Horia Sulea, care afirma ca  blocajul  financiar din cauza datoriilor pe care Asociațiile de Proprietari, via firmele de administrație, le au la operator,  ajung la aproximativ 100.000 euro.

Operatorul Salprest se gaseste in capacitate de a asigura intregul judet, cu conditia platii. La randul sau, face plati in avans, catre administratorul Centrului de deseuri Oradea, unde se depoziteaza si se selecteaza deseurile depuse la groapa temporara a Clujului.

Spre deosebire de primaria Floresti, primaria Baciu a efectuat platile, stingand  datoriile fata de administratorul gropii temporare, Salprest.

Prefectul Gheorghe Vuscan a refuzat sa declare starea de alerta pana la ora scrierii prezentului articol.

 

 

 

Related posts

One Thought to “Peste 52.000 de euro este datoria Quatro Eco Salub la Salprest”

  1. Andrei Dan

    pai daca firma nu mai poate oferi acest serviciu, sa schimbe nu ? sa vina aia de duc gunoiul in Cluj de exemplu!

Comments are closed.