Pe vineri sau sambata, Florestiul va fi curatat de gunoaie

Mama imi spunea pe vremuri ca politica-i curva.

Dupa ce au ridicat 6 luni in bataie de joc gunoiul, Quatro Ecco Salub va salva Florestiul  ! Cu cateva zile inainte de votare ! Ar trebui sa dedic o oda salvatorilor, dar imi lipsesc din casa si trifermentul si colebilul. Din farmacii lipseste si motilium. Iata ca surse apropiate primarului Horia Sulea, care se pare ca dau din casa mai mult decat i-ar conveni acestuia, arata ca incepand de miercuri pana sambata Florestiul va fi facut bec.

Astazi, probabil ca Mos Nicolae l-a vizitat pe Horia Sulea si i-a explicat, peste voia “consilierului” sau, “gurul” de la Antena 3 si care are o emisiune de maxima audienta la Napoca FM, ca daca nu isi baga mintile in cap, ii aduce o bota. Sau ii ia crosa de hochei. Acesta, jurnalist la Cotidianul Transilvan, s-a apucat sa-l critice pe Marius Nicoara ca a fost la ziua lui Vasile Dancu, aici.

nicoara

Probabil ca totul a fost din nou, o dovada de inteligenta electorala dusa la extrem. Masa electorala, care va emana un fluviu orgasmic de fericire ca in sfarsit, s-au ridicat gunoaiele, va merge si va sta la coada la sectiile de votare in semn de recunostiinta, in profida frigului de afara. 

Noroc cu Marius Nicoara, ca altfel ne lua dracul pe toti, iar in ianuarie vanam prin Floresti sobolani cu arcul. Fara Adrian Oros si Marius Nicoara, probabil ca votul pentru PNL in Floresti ar fi fost efectiv un dezastru, din cauza gunoaielor, la propriu.

Probabil ca o parte din mail-uri, si-au facut efectul, iar Bucurestiul l-a trimis azi pe Marius Nicoara sa-l traga de urechi pe edilul din Floresti. Asa ca, pregatiti-va si bucurati-va. Aici, aratam eroarea de management a  campaniei de pe Floresti si dezastrul care se putea produce la Floresti in 11 decembrie.

Daca se vor duce gunoaiele din Floresti, meritul este strict al lui Marius Nicoara.

De o expresivitate aparte, sunt si privirile consilierilor locali, Laar Andras si Nicu Oltean, care exprima, dupa cum se poate lesne imagina, admiratia netarmurita la adresa edilului din Floresti.

100

101

Foto : facebook

 

Related posts