Parlamentarilor clujeni li se rupe de floresteni !

Nici unul din reprezentantii clujului in Parlament nu pare a fi interesat de problema fermei de pui din Floresti.

 Se pare ca afacerile personale sunt mai importante decat amanuntele de viata ale votantilor.

In frunte cu  europarlamentarul Daniel Buda, care, cu curajul sau proverbial in relatia cu presa, a amanat la alegerile de la organizatia PNL Floresti,  intrebarile din partea presei,  pana cand a plecat Alina Gorghiu, Marius Nicoara, Adrian Oros si presa independenta din sala. Din 1994, absolvent al Facultăţii de Zootehnie din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole, obţinând titlul de inginer zootehnist. Mai târziu, în 2007, partenerul său de afaceri Mihai-Michael Chezan obţine din partea Universităţii prin încredinţare directă concesionarea a 1,7 ha în valoare estimate de 5 milioane euro. Ca un bun student şi absolvent, Daniel Buda a impresionat conducerea universităţii, fiind, în felul său, garanţie pentru o colaborare de succes. „..in data de 7.12.2007, deputatul Daniel Buda a făcut mai multe tranzacţii imobiliare care i-au adus, dintr-un foc, 7,6 milioane de lei, adică circa 2,6 milioane de euro. El a vândut trei apartamente şi trei terenuri pe care le deţinea pe Str. Dorobanţilor la nr. 48 către SC Silver Development, înfiinţată în septembrie 2007. Partea interesantă a acestei afaceri imobiliare este că în cadrul SC Silver Development figurează ca acţionari Mihaela Barboş şi SC Tower SRL, adică americanul-român Mihai Chezan. Pe lângă faptul că deputatul clujean i-a găsit pe cei de la Silver Development, care s-au arătat interesaţi de activele sale imobiliare, Buda a cumpărat de la aceeaşi societate un imobil în construcţie, de 1.000 mp, cu nu mai puţin de 3.519.900 lei. Aceste afaceri cu terenuri par să-l prindă extrem de bine pe deputatul clujean, care dă dovada unui adevărat fler imobiliar….(Cotidianul).

Marius Nicoară (PNL) şi Vasile Ilea (PSD), Mihai Gotiu (USR) respectiv deputaţi – Florin Stamatian,Adrian Nechita Oros şi Sorin Moldovan de la PNL, Horia Nasra şi Cornel Itu din partea PSD, respectiv Emanuel Ungureanu (USR) şi Csoma Botond (UDMR), sunt cei care reprezinta Florestiul in Parlamentul Romaniei. Sper sa nu fi scapat vreunul.

Bravii parlamentari de Cluj au inchis ochii cand ar fi trebuit deja sa formeze o comisie parlamentara de ancheta in ceea ce priveste ferma de pui. 

L-au tras pe dreapta pe Horia Sulea, primarul Florestiului punandu-se de-a curmezisul autorizarii fermei,  nu care cumva sa fie votat in locul lui Daniel Buda, la conducerea PNL Cluj si probabil va fi vicepresedinte cu rol de consolare. Nu rezoneaza cu ceilalti.

Acum ca i-am votat,putem sta in putoare, daca APM autorizeaza ferma de pui din Floresti.