Organizatia PSD Floresti va starpi guzganii

 

In urma disectiei efectuate pe unul din sobolanii din Floresti si a reactiei binevenite a presei locale PSD, s-a constatat ca genomul acestora provine din China. Se pare ca aceasta este ultima arma de campanie folosita pentru castigarea alegerilor in Floresti.

O alta ipoteza vehiculata pe Facebook, desi putin verosimila, ne arata ca sobolanii ies in preajma unui cataclism, a unei nenorociri. Astfel, o floresteanca arata in cursul unui interviu, ca sobolanii au iesit si ei in strada, constienti fiind de vremurile de tip cataclism ce vor urma dupa primul tur de scrutin in care a iesit Ponta.

Pentru a lamuri problema, ne-am deplasat in cartierul tiganesc. Acolo, am intalnit-o pe mama mamei  Omida, care vrea la randul ei sa se mute in Floresti, in ipoteza putin probabila ca Ponta va ajunge presedinte.

Desi m-a rugat sa nu impartasesc cele spuse de ea, instictul de gazetar nu ma lasa sa nu spun ce mi-a transmis in tiganeste, asistata fiind de fiica ei, care stie bine romaneste.

va veni, macati-as o vreme, cand rozatoarele vor iesi la lupta. Va fi care pe care. Vad un partid rosu, cu sediul pe Eroilor, care va fi mandru sa se bata cu sobolanii. Vor scrie si ziarele si vor da si televiziunile. Pana la urma, vor birui sobolanii, care vor pleca cu totii, spre Bucuresti. Putini vor ramane in partidul rosu, pe la mijlocul lunii vor cauta galeriile ramase libere sa scape de aia cu trei litere, nu stiu sa le spun pe nume. Pana de Craciun, va pleca pe mare si ala chior si ala descoperit-acoperit. In locul lor, va veni un barbat frumos, care va vorbi putin, dar pe multi va popri…

ACESTA ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT  CA ATARE