Oreste anunta Schimbarea, din Cluj-Napoca

DSCF1231O dupa amiaza de vis, alaturi de cel pe care-l recunosc ca un leader de generatie, care a reusit inca o data, la Cluj, sa ne faca sa fim romani autentici, fara mandrie prosteasca, ci prin demnitate si suflet curat.

Marturisesc ca am asteptat cu mare emotie intalnirea cu un Om, ale carui cuvinte razbat dincolo de timp, ramanand in Constiinta Colectiva ca si cel care a anuntat o Schimbare de vibratie pe care o asteptam cu totii.

Am vizionat un film, dupa care, prin meditatie, fiecare dintre noi am cautat raspunsuri si solutii, intorcandu-ne acolo unde minciunea si falsitatea nu erau inca definite. Condusi cu maiestrie in zona Reintalnirii cu Sinele nostru, calatoria spirituala ne-a relevat sensibilitati nebanuite, revelatii despre care cuvantul in presa nu-si mai are rostul obisnuit.

Franchetea, inteligenta geniala a acestui Om, a marcat o sala intreaga la Univers T. Unii aveau lacrimi in ochi, altii multumeam in gand Tatalui ca am fost ajutati sa ajungem senini, dincolo de tot si toate.

„Acolo unde se strang doi si vorbesc despre Mine, sunt si eu acolo” -ramane unul din mesajele care au ramas inscrise in Constiinta noastra, cuvinte ale lui Iisus, des repetate in Mesajul lui Oreste.

Orele trec fara ca timpul ales de noi sa mai functioneze. Senzatia de siguranta ne-a facut pe toti sa trecem dincolo, sa revenim si sa ne reamintim, cine suntem, de ce am venit aici si incotro ne indreptam.

Despre Schimbare, ea pare iminenta. Poporul roman s-a trezit, gratie evolutiei personale a fiecaruia. Acesta este drumul pentru noi, un drum in care legenda lupului alb pare ca se amesteca cu cea a lui Oreste.

Fara a fi mistic, ceea ce fac cei de la Asociatia de Medicina Alternativa, prin conferintele de la Cluj, aduc dincolo de aspectul informational pur, prezente charismatice de exceptie, traduse prin caldura care iti invaluie sufletul la plecare. Nu mai esti singur, suflete, auzi inainte de a baga cheia in contact si a porni motorul.DSCF1231