Oferim 48 de ore guvernului sa respecte legea sau sa demisioneze !

Avand in vedere vointa celor 7000 de oameni de  la Cluj-Napoca, care nu mai doresc sa fie condusi de un guvern care se dovedeste cu o mentalitate penala, cerem retragerea in 48 de ore a ordonantei privind amnistia sau  demisia in 48 de ore a guvernului Grindeanu. Cerem dezbatere publica asupra fiecarei legi care are un impact major asupra romanilor.

Nu vrem sa guverneze un alt partid in afara de cel legal ales. Vrem referendum pentru fiecare lege organica, deoarece o gasca politica nu poate confisca o tara.

Ordonanta de modificare a Codului Penal si de Procedura Penala, constituie un act al unei gasti politice penale, care au incercat sa puna mana pe justitia romana.

Clujul nu vorbeste in termeni penali, nu mai admitem, sa ne fie ingenuncheat dreptul la o viata decenta. Actualul guvern are varianta sa guverneze mai departe, deoarece a fost ales, dar in interesul Romaniei  si tinand cont de vointa cetatenilor si mai ales de lege.

Romania este vie, traieste, sa nu uitam ca asa cum ati fost alesi, tot noi va putem intreba de sanatate ! Vrem continuarea luptei anticoruptie, fara rafuieli politice, care ne scarbesc !

Romania nu este feuda lui Dragnea, iar noi am reactionat firesc. In caz contrar, vom demonstra la Bucuresti !