Octavian Buzoianu scapat de sub control politic

Un candidat independent va transmite declaratia sa de independenta . Este vorba de candidatul Octavian Buzoianu. Sprijinit de o gramada de partide, dar in ce masura nu discutam aici, acesta isi lanseaza subliminal mesajul sau personal catre alegatori :

                                                                 “Nu sunt controlabil, frate !”

Rapperul D.O.C. apare nu intamplator in clipul candidatului Buzoianu.

 

DOC a colaborat cam cu toti cei care au contat/ conteaza/ vor conta in rap-ul autohton: Armada, 2012, RACLA, Da Hood, K-Gula, Bitza, Zale, Philarmonic, Brugner, Vexx, Dox, Sisu, Puya, Cabron etc.

Primul album solo al lui DOC, ‘Scapat de sub control’, a fost lansat pe 10 octombrie 2010, la Silver Church. Locatia a fost neincapatoare pentru multimea de fani dornici sa asculte noile piese DOC.
Conceput initial ca un mixtape, materialul `Scapat de sub control` s-a transformat pe parcurs intr-un album de 22 de trackuri, adica 80 de minute de foc liric continuu la care au contribuit artisti ca CTC, Cedry2k, Maximilian, Guess Who, Mike Diamondz, Bitza si nu numai.

Daca Octavian Buzoianu  va castiga alegerile la Cluj-Napoca, toata clasa politica, oricum sub orice critica, va incasa cel mai dur uppercut direct in barbie. Asta va fi victoria societatii civile impotriva clanurilor politice.

Daca in USA a existat o declaratie de independenta, Cluj-Napoca trebuie sa faca acelasi lucru. Sa scape din chingiile mafiei politice transpartinice. Ar fi un semnal al sfarsitului revolutiei din 1989, in care scapam de comunism.

Surse : Clipul apartine lui D.O.C.

Poza : bestmusic.ro

Parte din text : bestmusic.ro, vezi aici

Related posts