Oare numai milionarul Fodor Zsolt a mituit-o pe Anna Horvath ?

Ne intrebam pe buna dreptate, din moment ce un om a luat mita o data, nu a mai luat si alta data ?

Sursele judiciare susţin că milionarul în euro care a fost invitat la audieri pentru a fi întrebat de procurorii DNA, despre modul cum a obţinut autorizaţia de construire a unui complex imobiliar în zona Borhanci din Cluj Napoca, unde se construieşte pe rupte, dar şi a unei terase restaurant, situată în cea mai veche piaţă pietonală a Clujului, piaţa Muzeului, este Fodor Zsolt, potrivit evz.ro.

Fododor Zsolt detine urmatoarele firme : Sunflower SRL, GI Consulting SRL, Home Style & Deco SRL, Corvinul Restaurant SRL, Home Construct SRL, Telecom Logistic & Services SRL, Voltrade Energie SRL, Home Lifestyle SRL, Silver Flora SRL, Jump Solutions SRL

 Fodor Zsolt,  este cel care a primit autorizație pentru ridicarea unui complex imobiliar în zona Borhanci, dar și pentru amenajarea unei terase – restaurant, în Piaţa Muzeului, potrivit stiridecluj.ro.

Ultima investiție este în Piaţa Muzeului, nr. 4, la Palatul Mikeş, considerat monument isotric.

Sursele judiciare susțin că viceprimărița Ana Horvath şi-ar fi traficat influenţa pe lângă angajaţii de la Direcţia de Urbanism Cluj, condusă de Corina Ciuban, pentru a emite avizele necesare lucrărilor la Palatul Mikeş. În dosar se vorbeşte de infracţiunile de cumpărare de influenţă, trafic de influenţă şi luare de mită. Luni seară, după ce a ieşit din sediul DNA Cluj, viceprimarul Horvath a refuzat să facă declaraţii publice pe motiv că ar afecta bunul mers al anchetei, scrie evz.ro.

Fodor Zsolt este pe lista sponsorilor organizaţiei de tineret a UDMR Cluj.

Procurorii DNA au anunțat că o cercetează pe Anna Horvath pentru trafic de influență. Ea l-a favorizat pe un om de afaceri pentru ca aceasta să obțină actele necesare unei autorizații de construire.

CV-ul doamnei Anna Horvath este impresionant de-a dreptul :

snapcrab_noname_2016-10-12_9-35-51_no-00

snapcrab_noname_2016-10-12_9-36-21_no-00

snapcrab_noname_2016-10-12_9-36-37_no-00

snapcrab_noname_2016-10-12_9-36-50_no-00

snapcrab_noname_2016-10-12_9-37-1_no-00