O parte a presei locale nu scoate un cuvant despre dezbaterea publica asupra fermei de pui

„Puterea jurnalismului e atât de mare încât cei corupţi sau infractorii ar vrea să îi reducă pe jurnalişti la tăcere, a spus ataşatul de presă al Ambasadei SUA, Angela Gemza, la conferința „Protecția jurnaliștilor și libertatea presei” organizată de Agerpres. Ea a adăugat că e mai important ca oricând ca jurnaliştii să îşi îndeplinească misiunea şi a amintit că o societate nu poate funcţiona fără ca cei de la putere să fie traşi la răspundere.”#libertateapresei #jurnalism

In presa sunt multi atinsi, dependenti in scrierile lor de stapani, asa ca stirea despre Dezbaterea publica legata de ferma de pui deranjeaza probabil nuclee de interese din cadrul celor au facut avere cu Nicu Ceausescu si urmasii lui doctrinari.

A fost un test extrem de interesant, care arata ca interesul poarta fesul. Ca de obicei, stirea a fost data de marile ziare ale Clujului :  Stiri de Cluj si Gazeta de Cluj.

Dupa parerea mea, este suficient. Deoarece celelalte ziare nu aduna la un loc audienta celor mentionate mai sus. Inca o data, observam ca nici un „cotidian” de floresti nu s-a obosit sa dea stirea. Prietenii stiu de ce.

La ora actuala, de fapt nu mai poti intelege la cate capete joaca presa „independenta”. La fel ca si politicienii, de altfel.