O mare parte a presei este oglinda clasei politice de unde isi primeste si banii

Voi credeti se pare in idealuri cand deschideti ziare noi “fabricate”. Prieteni dragi, nu e vorba de presa. E vorba de un slideshow al  albumului de casa al unor politicieni care au muscat vartos din banul public si care arunca vreo cateva faramituri si jurnalistului obosit datorita folosirii limbii(romane, evident) si pumnului, la ordin.

Un pumn in tehnocrati si cu sete spre Ciolos inseamna un semnal de foame din partea jurnalistului, sluga la stapanul politic care ii astampara si setea de bani. Publici, evident.

Nefericitule, daca deschizi TV-ul, vezi si banii finantatorului, in fundal. Problema e ca si daca deschizi online-ul, patesti mai nou acelasi lucru. In cea de-a treia dimensiune apare Stapanul. Care imparte cu generozitate reclamele companiilor partenerilor din presa. Sa manance si gura lor, nu-i asa ?

Stapanul e bineinteles “patriot”.Ieri, in Parlament, au aparut dupa 26 de ani din nou “patriotii”, frati de jaf cu cei care ne-au luat totul. Care se bat cu caramida rosie in piept, in speranta disperata ce e drept, ca cineva pune botul. 

Dupa #Colectiv, promitem sa va rupem in alegerile de anul asta, impostorilor.

Iar legat de o parte din presa, o parabola care ii poate face sa mediteze :

Pe Calea Turzii, in Cluj-Napoca o domnisoara pusa pe treaba este intrebata de un jurnalist :

– Un oral, cat costa ?

– De dat sau de luat ? – raspunde pervers si inteligent totodata, femeia.

Continuarea, click aici

 

 

Related posts