O femeie a întreținut relații intime cu peste 10.000 de bărbați în 12 ani, iar acum scrie carti

“Am optat să le învăț pe tinerele femei cum să supraviețuiască ca o escortă. Bine, nu doar să supraviețuiască, ci să-i arăt fiecare sfat și fiecare truc necesare pentru a câștiga sume impresionante de bani în cadrul industriei, dar și cum să ieși din ea”, a povestit Gwyneth, care susține că a întreținut relații intime cu peste 10.000 de bărbați în cei 12 ani.

„Este simplu, băbaţii nu înşală dacă primesc atât sex cât au nevoie în relaţia lor de căsătorie. Doar pentru că se căsătoresc, bărbaţii nu îşi pierd această dorinţă şi dacă femeile renunţă la acest obicei, atunci ei se simt nevoiţi să facă un astfel de pas, în afara mariajului”.

„Nu trebuie să fii vreo femeie fatală, trebuie să te aranjezi, să ai încredere în tine, să ai energie şi să fii profesională. Sunt multe tipuri diferite de femeie, cu trupuri diferite, de vârste diferite, din medii diferite, care fac bani cu trupul lor.

Pe langa carti, Gwynet Montenegro lucrează ca pilot comercial şi visează ca într-o zi să-şi întemeieze o familie.

În cartea sa, ”Secret Taboo”, tipa încurajează fetele să apuce calea asta. Aceasta susține că meseria asta presupune mai mult decât doar de a avea ”succes financiar”.Leave a Comment