Ninge peste Floresti cu iubire

Ascultam cum ninge peste Floresti, in armonia padurii negre, fara incetare, fara nici o ezitare. Te simt departe, incercand zadarnic vechea alchimie a simturilor. Stele coboara printre noi, dar nu te pot recunoaste. Esti tu sau sunt eu, prin tine, tu prin mine intr-o tentativa de reunire postuma.

Ninsoarea nu se mai opreste, certitudine a unei continuitati pe care timpul nu o mai atinge. Ninge si in vis, acolo unde trupurile nostre fierbinti se cauta salbatic. Se lovesc, tremura, incremenesc intr-o nesfarsita sfidare a timpului si a mortii. Zapada se topeste in fiorul Implinirii, Iarna a creat o noua Viata. Si sa nu ma intrebi de ce scriu asa.

Intru in templul din Telos, alaturi de tine. Cununia noastra, mai stii ? Binecuvantata pentru totdeauna, dragostea in care intalnesti tot. Sa nu uiti sa-mi canti, daca vrei Nightwish. A Phantom at the opera…

Aici si acum, o necunoscuta, in ciorapi negrii, care miros a Cavalli. Nu-mi amintesc numele, stiu doar ca peste gri se asterne alb. Si ca…nu te-am intalnit…inca. Aud o melodie prin casca care ti-a cazut, neglijent, peste suvita de par de pe umeri, si te sarut usor, fara sa simti,in timp ce simt ca pot din nou sa plang.

Pare ca ai… 2x
Teama sa fugi de trecut…
Nu poti sa dai… 2x
Vina pe tine…
Poate nu ai… 2x
N-ai timp sa mai speri…

Nu vrei sa stii… 2x
Nu stii ce-i cu tine…
Nu poti mintii… 2x
Cand totul e bine…
Nu stii ce vrei… 2x
Vrei sa uiti, vrei sa strigi…
Totu-i minciuna…
Cu tine plange inima…

Refren :
Vine… peste tine… te ingheata
Ploaia te loveste in fata
Singur mereu
N-ai curajul sa crezi in tine
Poate de lumina se ascunde
Noaptea ce in tine patrunde
Singur stingher
Totul pare absurd si la fel

Nu e prea mult sa speri
Poate fi mai bine
Nu e prea mult sa ceri
Singur sa alegi
Sa ai curaj sa spui in fata
Nu imi pasa nu privesc ïn urma mea

Poza :codrosu.ro
Versuri de la: http://www.versuri.ro/