Nava, fie ea si de croaziera, nu se numeste Romania !

Ca de obicei, atacurile publice ale capitanului de vas de la PMP, nu mai contenesc. Se pare ca Basescu are nostalgii neocomuniste, de pe timpurile cand ducea o campanie selectiva impotriva coruptilor.

De cand Udrea este studenta, iar vremea de afara nu o da pe vara ci mai degraba pe iarna, Basescu face plimbari virtuale prin gradina zoologica imaginara cu vasul politicii romanesti, vazand in jurul sau maimute, asa cum declara despre premierul in exercitiu.

Sau cauta o tara de adoptie in Republica Moldova ?

Visele de putere ale marinarului fost paradoxal la Cotroceni, s-au spulberat odata cu caderea democratilor si a lui Hillary Clinton, la alegerile din USA. Intr-un ultim acces de furie, dupa ce l-a enervat pe Putin, in doua mandate, iar figura cu mitingul unionist nu a tinut, a fost sa-i ceara lui Iohannis sa-l faca prim ministru dupa alegeri. Voalat, ce-i drept.

Basescu imbatraneste urat, fara stofa. Cu un frate condamnat penal, cu un cerc care se strange in jurul sau, al familiei sale,  Basescu simte fiorul Crivatului pe sira spinarii.

Si un citat, pentru cel care a fost candva Traian Basescu :

No matter how fast you are, someone is always faster ! “

Related posts