Mutati capitala la Cluj-Napoca !

 

E mare diferenta de mentalitate totusi intre Cluj si Bucuresti. Clujul arata tanar, cu un potential serios de crestere, fata de restul tarii. Capitala IT-ului romanesc si-a respectat blazonul, PNL a castigat totul.

Menţionăm că municipiul Cluj-Napoca este singurul pol de creştere nominalizat de către AM POR, în urma evaluării Interim a POR, ca exemplu de bune practici la categoria „Poli de Creştere”, datorită portofoliului de proiecte finanţate şi a impactului acestora în dezvoltarea oraşului.

Pe axa 1.1, dedicată polilor de creştere, Cluj-Napoca a primit până acum 170,4 milioane de lei, bani publici – de la UE şi de la bugetul de stat. Din alte surse de finanţare nerambursabile, respectiv alte programe nerembursabile decât cele dedicate polilor de creştere, sau alte surse de finanţare decât cele europene, Clujul a primit, în total, o sumă de 40 milioane de euro dintr-un total contractat de 131 milioane.

Zona Metropolitana Cluj-Napoca, reprezinta deja o forta. Numai comuna Floresti este o capitala a tineretului, care aduce exact ce are nevoie Romania astazi : suflul de tineret, proiecte, viziune si strategie.

Nu poti totusi sa te raportezi la Firea, cand vorbesti de primarul Bucurestiului. E timpul ca Blaga si Gorghiu sa plece.

Sa vina un liberal pur-sange. Asa poate renaste acest partid, umilit in alegerile locale in Romania.

Related posts

2 Thoughts to “Mutati capitala la Cluj-Napoca !”

 1. DumitruRizoaica

  La alegerile parlamentare din toamna romanii nu vor mai alege
  politic, adica intre Stanga si Dreapta, ci vor vota civic Alianta
  Anti-Mafia care va propune societatii romanesti SCHIMBAREA actualei
  clase politice mafiote, cu o clasa politica Responsabila!

  Aceasta SCHIMBARE se poate face conform celor prezentate in “APELUL, fostului
  detinut politic Dumitru Rizoaica, pentru SCHIMBAREA clasei politice
  mafiote din Romania”, care este postat in Grupul public “Alianta
  Anti-Mafia”, de pe Facebook!

  A se vedea si textul, /// INVITATIE,
  adresata partidelor politice “mici” ///, postat in Grupul public
  “Asociatia Romanilor Patrioti”, de pe Facebook!

 2. Victor Negara

  Hai terminați cu idioțenii din acestea. Pentru niște rahaţi de psd să muti istoria unui neam și istoria Capitalei României. Spune mai bine ca suntem un neam ne unit din multe puncte de vedere. Nu mai dați PNL ca exemplu. PNL a făcut mult râu Tarii în 1990 când a participat la alegerile din 20 mai 1990. LĂSAȚI-O BALTA ! Si acuma prin Quintus a retras candidatura lui Marian Munteanu. Lăsați ca sunt alte jocuri de “glezna”. Din care și PNL face parte.

Comments are closed.