Multumesc OAMENILOR de la Serviciul de Ambulanta Cluj-Napoca!

Ieri noapte, am fost ajutat. Deshidratat, dupa 3 episoade de voma, cauzata de expunerea la mirosul fermei de pui Amareto. Am adormit extenuat, intr-un miros insuportabil, facut parca pentru exterminare in masa, emanat de ferma de pui apartinand Bravinvest SRL.

Mirosul fermei de pui, intrece daca se mai straduie putin, metaforic vorbind, Cyclon B. Zyklon B, in limba germana,  a fost folosit în lagărele de la Auschwitz Birkenau, Majdanek, Sachsenhausen. În alte lagăre de exterminare, era folosit monoxidul de carbon de la motorul maşinilor. Comparatie de stil fortata, deoarece in cazul de fata, expunerea la mirosul fermei nu ucide. In schimb, #Coruptia Ucide. Din institutiile care au autorizat ferma si blocurile din jurul ei.

Multe dintre victime au fost evrei şi de aceea gazul Zyklon B gaz a devenit un simbol al Holocaustului.

Poate ca suntem mai multi evrei in Floresti, dar asta nu justifica mirosul fermei, ca o gluma amara.

La aproape 28 grade, noaptea, esti nevoit sa deschizi geamul. Apropierea fermei a devenit o lupta. Ieri noapte, dupa ce am sunat Salvarea, am adormit.

Cand sosisera deja, nu am auzit telefonul. Am auzit bataile in usa. Au stat la usa si mi-au ascultat respiratia, cum facea pe vremuri mama. In paranteza, sforai, de aceea se auzea destul de bine, probabil.  Au avut grija de mine, au facut tot ceea ce este omeneste posibil. Au remarcat si ei mirosul insuportabil, am aflat ca erau de ceva timp in Floresti, probabil mai multe cazuri de urgenta.

Vreau sa le multumesc din suflet, pentru minunile pe care le fac in conditiile sistemului sanitar din Romania, pentru omenia de care au dat dovada.

Related posts