Mizeriile „generalului” ing. Stefan Dimitriu Florea, la DNA

Acest „mare domn”, se „instala” la conducerea CCI, din anii 2000, dupa ce l-a scos din institutie pe Ion Mante, prietenul sau cel mai bun, vicepresedinte in 89 cu probleme agrare, de la Judeteana de Partid, cu boddyguarzii din incinta camerei.

Istoria se repeta, a nu se uita.

L-a adus pe mosul Beuran, sa conduca institutia, ca el avea afaceri cu Tiriac si Bene. Si pe Pop Iosif, seful planului de la partid. Vicepresedinte pe Constantinescu, cadru de nadejde PCR.

Dimitriu e un tip lipsit de scrupule, un tip capabil sa-l detroneze pe propriul socru, Florea, de la Napoca SA. Avid de putere, a reprezentat permanentul looser la campaniile electorale ale lui Ioan Rus pentru primaria Cluj. Cu campanii costisitoare, care il scoteau din minti pe ec. Negrutiu, satul sa scoata bani din piatra seaca in 2004. CRUCEA TRANSILVANĂ acordată de MITROPOLIA CLUJULUI, ALBEI, CRIŞANEI ŞI MARAMUREŞULUI în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru sprijinul generos oferit parohiilor din municipiul Cluj-Napoca

L-a luat alaturi atunci pe Novacescu, pe Decebal Cotoc de la Amprenta, pe Soporan,fostul prefect pe Groza Theodor. Si pe actualul prefect, Vuscan, care se ascundea in subsol, pe Napoca 3 cand au venit in 20 iunie 2004 oamenii lui Boc sa bea o bere la victorie. Cu ce datorii a ramas PSD dupa campanie ? In articolul urmator.

Nimeni n-a ramas langa el datorita caracterului sau meschin.

Nimeni din formidabilul staff a lui Ioan Rus nu a avut curajul sa-i intampine. Rares Niculescu stie exact, cu cine a inchinat.

Din CV-ul lui Dimitriu nu lipseste faptul ca vorbeste maghiara. Oare vorbeste si greceste ? Doar e mare consul…

Cu un management deficitar, oportunist, in permanenta cu fular, care sa-i protejeze minciunile, acest individ(Dimitriu) reprezinta produsul clasic psd care vinde si pe ma-sa pentru o functie. In stare sa-si foloseasca super masina sa te arunce in sant, tentativa nereusita, in cazul de fata.

Incapabil sa raspunda de la barbat la barbat. Obligand pe toata lumea sa-si depuna telefonul mobil la intrarea in Napoca SA. De ce oare ?

Ce afaceri a facut marele Dimitriu, pe relatia Ocna Mures? Cine a sprijinit devalizarea combinatului, de la Ocna Mures ? Cine conducea Agentia de dezvoltare de nord-vest ? Urmeaza.

 

Napoca SA, cunoscuta inca de pe timpul lui Stefan Dimitriu Florea, pare ca nu a sfarsit, ci doar a inceput sa aiba probleme. Asta poate tinti chiar la varf, vizat fiind se pare actualul ministru al Transporturilor. Ioan Bene, creierul de la Napoca Construcţii, firma care a executat lucrările de la Aeroportul Cluj, este în arest preventiv, alături de preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, fiind trimis în judecată de DNA pentru dare de mită şi spălare de bani. Or, constructorul Cluj Arena, ACI, cu sediul pe dreapta Someşului, risca să ocupe locul liber lăsat de Napoca Construcţii SA pe piaţa construcţiilor cu bani publici.

Vise premonitorii arata ca Ioan Bene a inceput sa se spovedeasca, de data asta complet.

Ioan Rus si Emil Boc au deja o kharma comuna. Doctrina o aveau inca de pe vremea UASCR, iar dupa asta, nu a contat decat ce s-a stabilit in rocada. O rocada mica, de proba.

Urmeaza o rocada mare. Nu stim cate piese vor mai ramane pe tabla de sah, dupa deranjul care va urma.-scriam in iulie 2014.

Dimitriu a spus că procurorii ridică documente legate de o lucrare derulată cu fonduri europene la Luncani, judeţul Cluj, fiind vorba despre o lucrare de canalizare, reabilitarea unei grădiniţe şi o lucrare de tratare a apei, executate de Napoca Construcţii.

Potrivit preşedintelui CCI Cluj, valoarea de licitaţie a lucrărilor a fost de nouă milioane de lei, fără TVA.

Întrebat ce acuzaţii sunt aduse de către procurorii DNA, Dimitriu a răspuns că ar fi vorba despre o firmă din Braşov care a furnizat companiei Napoca Construcţii – din conducerea căreia făcea parte la momentul derulării lucrărilor – un utilaj pentru staţia de tratare şi epurare a apei.