Ministrul Sanatatii : “In Romania, 80 % din spitale ar trebui inchise”

Spitalul de Urgenta de la Floresti ramane un vis frumos.

“80% din spitale ar trebui inchise. Daca am aplica toate standardele atunci intr-adevar 80% din spitale ar trebui inchise. Trebuie sa ne gandim mai bine cum vrem sa arate tara noastra si cum vrem sa arate educatia si sanatatea. Esentiala este infrastructura spitaliceasca. Esentiali sunt medicii si personalul sanitar si celelalte ingrediente pentru un act medical de calitate”, a atenţionat Voiculescu la Q&A de la Antena 3.

Romanul s-a tampit de tot. Am dobandit o victorie, da, l-am dat jos pe Ponta dupa #Colectiv. Dupa care ne-am oprit.

Un  leader de partid afirma ca  nu poate sa-si faca “proiectele” daca nu fura. Pai, noi suntem normali la cap ?

Un ministru vorbește deschis despre cum software-urile astea din administrația de stat, plătite cu sute de milioane de euro și total ineficiente când vine vorba de orice fel de sincronizare, centralizare sau transparență a datelor, sunt făcute așa tocmai pentru a permite furtul. Nu poți să furi când ai software care îți poate trasa circuitul banilor la o apăsare de tastă, așa că îl faci să fie praf.

Klaus Iohannis a fost mai inteligent ca Merkel, cand a declarat ca : “Primim refugiatii care vor sa vina in Romania”.

Vin si eu cu o intrebare : Care nebun de refugiat vrea sa vina in Romania ? Isi face un antialgic injectabil intr-unul din spitale si posibil dupa cele spuse de ministrul Sanatatii, sa plece cu o infectie nosocomiala.

Nivel de trai, stim toti cum e.

In Romania, singurele chestii cu adevarat frumoase sunt femeile si natura. Bineinteles, acolo unde nu au distrus-o fiarele din politica mafiota a ultimilor 25 de ani.

Related posts