Ministerul Agriculturii – mosia personala a ministrului Daea

Ministrul Daea recunoaste ca si-a angajat fiica la Mnisterul pe care-l conduce, nevasta lucra deja la acelasi Minister.

Încă un caz de nepotism la nivelul Guvernului. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, ministrul preferat al președintele PSD, Liviu Dragnea, recunoaște cu seninătate că și-a angajat fiica într-un post din cadrul ministerului.

“Este un referent la o unitate subordonată ministerului. De cîteva luni de zile este acolo. Este un adevăr pe care nu îl ocolesc şi n-aş avea de ce să o fac. Şi este un copil care ca şi dumneavoastră aşteaptă să-şi găsească rostul în viaţă. Sper să-l găsească, iar în ceea ce mă priveşte, ca părinte, o ajut să-l găsească, pentru ca e firesc, este natural. Cine stie, poate ministrul vrea sa-i lase ministerul mostenire fiicei, de aceea o “instrueste” fiica in “tainele guvernarii”.

Interesant este faptul ca, la instalarea in functie, a ministrului, fiica parea sa aiba deja “rostul in viata” gata aranjat ca patroana a unei firme de piscicultura. La data instalarii in functie a ministrului Daea, fiica acestuia, Larisa Elena Popescu, figura ca deținatoare a firmei Piscicultorul SA – o societate care controlează mai multe bălți din județul Dâmbovița.

Reamintim ca Petre Daea a mai ocupat funcția de ministru al agriculturii în perioada iulie-decembrie 2004. Mai mult, Daea a „nășit” Legea pentru pensiile speciale ale parlamentarilor.

Soția ministrului Agriculturii, Camelia Luchian, este director al Direcției Management Resurse Umane în cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

Related posts

Leave a Comment