Metoda de atac psihotronic la distanta

Hipnoza a suferit modificari substantiale odata cu folosirea ei ca si arma de lupta. Dar si de furt, de ce nu. 

Galina Korzhova ar fi recurs in  trecut la această metoda pentru a determina un funcţionar bancar de la Sberbank din Volzhky sa-i dea ilegal 80.000 de dolari, comitand astfel un  jaf lipsit de violenţa. De aici pana la tehnica dezvaluirii “involuntare” a diverse secrete militare si economice.

Trainingul  Autogen, confundat de marea masa cu autohipnoza, reprezinta un mecanism evoluat de biofeedback. Vorbim de sisteme biologice cu autoreglare prin protezare electronica, care demonstreaza modificari de greutate, caldura (mare atentie, la arsuri !), modificari de ritm cardiac, modelare neurovegetativa. 

Evolutii in cimpurile lor morfogenetice. Cimpurile morfogenetice pot evolua de la constienta primara la nivelurile inalte de constienta. Prin exersarea tehnicilor psihotronice de catre corpul biofizic, cimpurile morfogenetice din care este alcatuit vor evolua si vor deveni constiente (constienta primara). Cu o practica lunga, aceste cimpuri devin autoconstiente (constienta inalta). Acest proces permite obtinerea unor puternice abilitati psihotronice, dar, mult mai important, ar putea conduce ca PSI-operatorul sa fie capabil sa comute aceste gene intre cele doua pozitii on si off.

Ar putea actiunile psihonergetice sa fie un cimp biofizic care se misca intr-o realitate paralela? Daca este asa, cunostintele noastre despre natura pot fi foarte limitate deoarece nu cunoastem mai nimic despre aceasta a doua realitate. Aceasta este contigua cu a noastra si ne este facuta trimitere la ea prin intermediul mecanicii cuantice. Aceasta realitate paralela este observata in visul lucid si in cadrul experientelor  extracorporale.

Tim Rifat a dezvoltat Imunologia neurala, psiho, paranormala, care consta din folosirea actiunilor psihotronice, a simtirii de la distanta si a influentarii de la distanta pentru dezvoltarea cimpurilor morfogenetice spre o constienta inalta. S-a descoperit ca o gena s-a schimbat natural in versiunea sa normala la un pacient suferind de o boala genetica letala, prin urmare genomul este supus schimbarii in corp.

In plus, genomul poate sa se schimbe in urma efectelor cimpului biofizic, astfel cimpul biofizic amplificat de grup poate fi utilizat pentru schimbarea materialului genetic al grupului pentru dezvoltarea unor noi psi-gene, sau, cum au actionat sovieticii, pentru a influenta de la distanta alte persoane, imbolnavindu-le. Prin astfel de metode, cursantii psi-deficienti pot ajunge la o psi-functionare optima. Prin aceasta tehnologie, orice persoana poate fi antrenata in domeniul spionajului psihic, indiferent de materialul genetic cu care este initial dotat. Aceste metode au fost folosite in institutele de cercetari in domeniul psi ale fortelor armate . Efectele mentionate anterior explica modul in care orice grup de persoane poate utiliza perceptia extrasenzoriala ca un instrument in cercetarile sale sau pentru a provoca schimbari fiziologice in beneficiul sanatatii si al longevitatii. Actiunile infoenergetice s-au dovedit deosebit de utile in obtinerea unor informatii care nu ar fi fost posibil sa se obtina prin alte mijloace. 

Nu intram in amanunte in influentarea spatio-temporala a tintelor de la distanta, in descrierea amanuntita la nivel de pixel a acestora, dar si de “virusarea” tintelor considerate ostile si folosirea lor ca si arma de atac. 

Related posts