“Marlanul” consilier UDMR si vicepresedinte UDMR Floresti, dezvoltator imobiliar din Floresti, exclus din UDMR

Consilierul UDMR din Primăria Florești, Szekely Istvan, a fost surprins în timp ce-și parca bolidul de lux pe o pistă de bicicliști de pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, informează b1.ro. O doamnă l-a fotografiat și l-a întrebat de ce a parcat tocmai acolo, moment în care UDMR-istul a trecut la jigniri.

“Ce-ți trebe tu? Hai dispari! Mișcă-te! Ești o proastă! Ești o proastă!”, a fost reacția consilierului plătit din bani publici, în momentul în care clujeanca l-a întrebat de ce a ocupat pista de biciclete.

Fotografia clujencei, postată pe Facebook, a fost distribuită de sute de ori.

“Consiliul Permanent al UDMR Cluj a decis sa-i retraga sprijinul politic lui Szekely Istvan. In termen de 15 zile el poate face apel la aceasta decizie la Consiliul National Permanent al UDMR. Daca si acolo ii va fi mentinuta sanctiunea, isi va pierde mandatul de consilier local. Motivul excluderii a fost felul in care a tratat o femeie care l-a surprins parcat ilegal pe strada Eroilor, pe pista de biciclete si care i-a atras atentia asupra acestui lucru si, totodata, imaginile in care masina i-a fost surprinsa statioanand pe doua locuri de parcare destinte persoanelor cu handicap in parcarea unui centru comercial din Cluj”, a afirmat presedintele UDMR Cluj, Csoma Botond.

Related posts